Άνοιξη = Πράσινο!

Άνοιξη = Πράσινο!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Πέρασαν μήνες κρύου, βροχών, μουντάδας, μήνες που η αναζήτηση ενός εσωτερικού χώρου ήταν έως και απαιτητική, όμως, η αναμονή πλέον τελείωσε και η άνοιξη είναι στο φόρτε της. Ο υπέροχος καιρός που είναι έξω από το παράθυρό σου αυτές τις μέρες μπορεί να στο πιστοποιήσει με μεγάλη ασφάλεια. Γι’ αυτό, ήρθε η ώρα για μερικές αλλαγές κι ανανεώσεις στον προσωπικό σας χώρο, στο σπίτι σας, για να νιώθετε λίγη από τη μαγεία της εποχής σε καθημερινή βάση.

Σπίτι όπως γρασίδι!

Για να είστε, όμως, μέσα σε αυτό που «επιτάσσει» η διακοσμητική για αυτήν την περίοδο, καλό θα ήταν να εμπιστευτείτε μερικά trends από τα οποία θα πάρετε φρέσκες ιδέες. Εμείς, αυτό που έχουμε να σας προτείνουμε είναι ένα: Οι αποχρώσεις του πράσινου και ειδικά αυτές που μοιάζουν με γρασίδι.

Μη βιάζεστε να το φοβηθείτε σαν χρώμα, επειδή πιθανώς έχετε συνηθίσει τις πιο ουδέτερες αποχρώσεις που κυριαρχούσαν μέσα στο χειμώνα. Τώρα είναι η καταλληλότερη ευκαιρία να μπει λίγο περισσότερο χρώμα στον χώρο σας και, δη, ένα χρώμα που είναι απόλυτα ταιριαστό με την εποχή. Υπάρχουν, μάλιστα, τόσες αποχρώσεις του πράσινου, που όποιο χρώμα και να έχουν τα υπόλοιπα έπιπλά σας, μπορείτε να βρείτε αυτή που όχι μόνο θα ταιριάζει αλλά θα τα αναδείξει ακόμα περισσότερο.

Δείτε τις φωτογραφίες πάρτε την έμπνευση που χρειάζεστε!

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 37 πατώντας εδώ