Αρχική Σελίδα / Πολιτισμός / ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ: Εορτάζοντες και μη… διασκεδάστε αυτή την ημέρα!
ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ: Εορτάζοντες και μη… διασκεδάστε αυτή την ημέρα!

ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ: Εορτάζοντες και μη… διασκεδάστε αυτή την ημέρα!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η πιο ερωτική ημέρα του χρόνου πλησιάζει… Κάποιοι έχετε βρει το άλλο σας μισό και κάποιοι άλλοι όχι… Η ομάδα του citylife24.gr ρώτησε, έψαξε, σέρφαρε στο διαδίκτυο για εσάς πριν από εσάς και σας προτείνει υπέροχα tips για να περάσετε μία τέλεια βραδιά με τους ανθρώπους που θα επιλέξετε, σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε. Είναι μία καλή αφορμή να γιορτάσετε κάθε είδους αγάπη!!!

Δεσμευμένοι vs Αδέσμευτοι

1. Φτιάξτε μόνοι σας ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, χρησιμοποιήστε κόκκινα ή λευκά κεριά για το τραπέζι, χαμηλώστε τα φώτα και αφήστε τη μουσική να σας ταξιδέψει! vs Φτιάξτε ένα δείπνο για εσάς και τους φίλους σας και διασκεδάστε παρέα αυτήν την εργένικη βραδιά σας!

2. Ένα κρεμαστό ή ένα δαχτυλίδι σε σχήμα καρδιάς σίγουρα θα τη συγκινήσει! vs Αγοράστε λουλούδια και πείτε ΣΕ ΑΓΑΠΩ σε όλα τα άτομα που πραγματικά αγαπάτε!

3. Ένα λουλούδι, μία ρομαντική ταινία και μία αγκαλιά επίσης μπορούν να συνθέσουν μια άκρως ρομαντική βραδιά για δύο! vs Παρακολουθήστε μια ταινία της επιλογής σας μαζί με τους φίλους σας. Μια καλή κωμωδία θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας κάνει να γελάσετε με τη ψυχή σας!

4. Τραβήξτε φωτογραφίες και αποτυπώστε στιγμές της βραδιάς όπου και αν είστε. Στον δρόμο, στο σπίτι, στην έξοδο! Φτιάξτε ένα άλμπουμ για να το ξεφυλλίσετε παρέα την επόμενη χρονιά! (Σίγουρα θα έχετε πολλά να θυμηθείτε) vs Τραβήξτε φωτογραφίες, χαμογελάστε παρέα με την οικογένεια σας, με τους φίλους σας και αποτυπώστε τις όμορφες στιγμές της ημέρας!

5. Αυτήν την ημέρα μπορείτε να φτιάξετε μια χειροποίητη κάρτα και να υπογράψετε τισ σκέψεις και τα συναισθήματα σας! vs Φτιάξτε χειροποίητες κάρτες με συναισθήματα σας για τους ανθρώπους που κρατούν μία θέση στην καρδιά σας!

6. Μπροστά σε ένα τζάκι κρατώντας ένα ποτήρι κρασί μιλήστε για τη σχέση σας, για τα πράγματα που σας δένουν και για ποιους λόγους αγαπάτε το άλλο σας μισό. Μετά από αυτό η σχέση σας θα περάσει σε άλλο επίπεδο! vs Μπροστά σε ένα τζάκι παίξτε με τους φίλους σας θάρρος ή αλήθεια. Θα διασκεδάσετε και θα γυρίσετε αρκετά χρόνια πίσω!

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 36 πατώντας εδώ