Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Αθλητικά / ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ: 2-0! (ΦΩΤΟ)
ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ: 2-0! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ: 2-0! (ΦΩΤΟ)

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Από το 65` η ΑΕΚ πάτησε γκάζι ήταν καλύτερη και έφτασε σε μια νίκη που τη χρειαζότανε πάρα πολύ απέναντι στον Φρίξο Πλατανοτόπου στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα.

Ο Προβατίδης έβαλε στο ημίχρονο στόπερ τον Στερνιώτη, πέρασε τον Ισα στα χαφ ενώ από το 56` και μετά μπήκε σαν αλλαγή ο Κοσμάς Ελευθεριάδης που μάλιστα σκόραρε. Με το κανονικό σχήμα και με τον Ντέντε να ανεβάζει την απόδοση του μετά το 60` η ΑΕΚ βρήκε τα βήματα της και ήταν καλύτερη στο τελευταίο διάστημα του αγώνα.

Μέχρι όμως να φτάσουμε μέχρι εκεί λαχτάρησε σε πολλές περιπτώσεις αφού ο Φρίξος είχε τον έλεγχο αλλά και τις κλασσικές ευκαιρίες να πετύχει πρώτος γκολ. Δεν τα κατάφερε ενώ κουράστηκε από ένα σημείο και μετά. Μάλλον πέρασε το τρίποντο από τα πόδια των παικτών του Φρίξου πριν δεχθούν το γκολ από τον Ελευθεριάδη. Το ματς εξελίχτηκε σε ντέρμπι ενώ το παρακολούθησαν λίγοι φίλαθλοι. Στο 3` αστόχησε από πολύ καλή θέση ο Κυριάκος Βακιρτζής ενώ στο 16` το σουτ του Αριστοτέλη Βακιρτζή από καλή θέση πέρασε άουτ. Στο 34` ο Φρίξος φωνάζει ότι κακώς ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ στον Ισα το γκολ που πέτυχε ο Κυριάκος Βακιρτζής. Ακυρώθηκε με υπόδειξη της βοηθού Παυλίδου.

Στο 42` από κόρνερ του Σεμερτζίδη απείλησε με κεφαλιά ο Μπρέγκου. Στο 45` φάουλ του Γούναρη μπλόκαρε ο Παπαευθυμίου. Στο 47` ο Αγγος από κοντά δε βρήκε στόχο ενώ στο 55` ο Αριστοτέλης Βακιρτζής αστόχησε από κοντά στο πλασέ που επιχείρησε. Στο 58` ο πάσα του Κυριάκου Βακιρτζή ο Γούναρης με σουτ έχασε μεγάλη ευκαιρία από το ύψος του πέναλτι. Στο 76` από κόρνερ του Σεμερτζίδη με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ο Ελευθεριάδης το 1-0 και στο 83` το πλασέ του Άγγου στη ρίζα του κάθετου δοκαριού και στην επαναφορά ο Ντέντε το 2-0. Πριν στο 63` μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ αρχικά με το πλασέ του Μονιού και την απόκρουση του Κόλκα και στη συνέχεια με τον Ντέντε που αστόχησε από κοντά. Καθοριστική φάση στο 82` και πριν το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ όταν από πολύ κοντά προβολή του Βερβερίδη έσωσε με τα πόδια ο Παπαευθυμίου.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΕΚ: Παπαευθυμίου, Σκενδέρης 85` Κυγάης , Κουκούμης 46` Στερνιώτης , Μπρέγκου, Ισα, Μονιός  70` Κουτίδης    , Πανάγου  , Σεμερτζίδης, Ντέντε, Νομικός 56` Ελευθεριάδης , Αγγος.

Φρίξος: Κόλκα, Παρασκευόπουλος 56` Ράνος Η, Λευθέρης 79` Παρασκευάς , Ζάνταλης, Ράνος Κ, Βερβερίδης, Παππάς, Βακιρτζής Κ, Βακιρτζής Α 73` Αδαμαντίου , Γούναρης 67` Σέρα  , Αγκο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, γένι, γρασίδι, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται