Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Αθλητικά / ΑΕΤΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Επιτυχής η πρώτη ομαδική διεθνής διάκριση στην σκοποβολή, αλλά χωρίς μετάλλιο!
ΑΕΤΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Επιτυχής η πρώτη ομαδική διεθνής διάκριση στην σκοποβολή, αλλά χωρίς μετάλλιο!

ΑΕΤΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Επιτυχής η πρώτη ομαδική διεθνής διάκριση στην σκοποβολή, αλλά χωρίς μετάλλιο!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Στην πέμπτη (5η) θέση στο ομαδικό με 284/375 βαθμούς κατάφερε τελικά να καταταχθεί η τριμελής ομάδα των αθλητών του Συλλόγου μας, που αγωνίσθηκαν στο σκητ στο διεθνές Grand prix στο Πλέβεν της Βουλγαρίας που έγινε το Σαββατοκύριακο 30 & 31 Μαρτίου 2019.  

Ο αγώνας αυτός όπως και της Κύπρου, (που συμμετείχαν τον Φεβρουάριο δύο (2) αθλητές μας), είναι ενταγμένοι στο διεθνές καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (I.S.S.F), και συμμετείχαν αθλητές και ομάδες από διάφορες χώρες όπως Αγγλία, Ιταλία, Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία, Ρωσσία, Κατάρ, Ιαπωνία.

Σε πρόσθετη συλλογή διεθνών εμπειριών εξελίχθηκε ο αγώνας κατάταξης των αθλητών μας σε ατομικό επίπεδο, αφού οι τελικές επιδόσεις τους ήταν υπολειπόμενες των συνηθισμένων  προπονήσεων και δυνατοτήτων τους, οι οποίες αναλυτικά έχουν ως εξής :

Δέκατος πέμπτος (15ος) ο Σάκης Ντενικοράκης με επίδοση 100/125 β.

Δέκατος όγδοος (18ος) ο Δημήτρης Βαβάκας με επίδοση 95/125.

Εικοστός τέταρτος (24ος) ο Σάκης Χάσπαρης με επίδοση 89/125.

Ο επόμενος διεθνής αγώνας για τους αθλητές του «Αετού» Νέστου-Καβάλας θα είναι το κύπελλο «Διάνα» που θα γίνει στην πόλη Χάσκοβο της Βουλγαρίας.