Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Αθλητικά / ΑΕΤΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Λίγες οι επιτυχίες φέτος στη σκοποβολή!
ΑΕΤΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Λίγες οι επιτυχίες φέτος στη σκοποβολή!

ΑΕΤΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Λίγες οι επιτυχίες φέτος στη σκοποβολή!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΜΥΣΤΙΛΟΓΛΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΒΑΚΑ, ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑΓΚΑ.

Μετά το τέλος των αγώνων των πρωταθλημάτων σκητ Ελλάδος όλων των κατηγοριών, δηλαδή της Α1, Α, Β-Γ, ανδρών, γυναικών και εφήβων και στην Α ζώνη Βόρειας Ελλάδας στο ολυμπιακό αυτό αγώνισμα, ο Σύλλογός μας έχει να επιδείξει ελάχιστες διακρίσεις σε αυτά λόγω πολλών αιτιών.

Όμως οι πολλές αξίες των αθλητών μας απέδωσαν κάποιες επιδόσεις και διακρίσεις που θα τις αναφέρουμε παρακάτω αξιοκρατικά και αναλυτικά :

  • Τριταθλητής Ελλάδος (3ος) ο Θωμάς Μυστιλόγλου με 23 βαθμούς στην Γ κατηγορία του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, και τριταθλητής (3ος) Α ζώνης Βόρειας Ελλάδας με 23 βαθμούς.
  • Έκτος (6ος) ο Πέτρος Στάθης με 15 βαθμούς στην Α ζώνη και όγδοος (8ος) με 15 βαθμούς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Γ κατηγορίας.
  • Έβδομος (7ος) ο Κωνσταντίνος Βαβάκας με 7 βαθμούς στο Πανελληνιο πρωτάθλημα των εφήβων, και κάτοχος της επίδοσης εφήβων (ρεκόρ) Βόρειας Ελλάδος και του Συλλόγου μας με επίσημη φετινή επίδοση 71/125, έχασε άδικα τις θέσεις 3η, 4η, 5η, 6η, λόγω της μη συμμετοχής του στους αγώνες της Σκύδρας και στον Πανελλήνιο αγώνα.
  • Έβδομος (7ος) ο Παναγιώτης Παπαντωνίου με 17 βαθμούς στο Πανελληνιο πρωτάθλημα Α κατηγορίας, που έχασε άδικα την έκτη θέση λόγω μη συμμετοχής του στον Πανελλήνιο αγώνα.
  • Δωδέκατος (12ος) με 9 βαθμούς στο Πανελληνιο πρωτάθλημα Α κατηγορίας ο Σοφοκλής Κουταλιάγκας με επίσημη φετινή επίδοση 115/125, έγινε ο δέκατος (10ος) καλύτερος αθλητής μας στην Πανελλήνια κατάταξη μεταξύ αθλητών Α1 και Α κατηγορίας, και επίσης ο νέος κάτοχος της επίδοσης ανδρών (ρεκόρ) της Περιφέρειάς μας (ΑΜΘ), και του Συλλόγου μας.
  • Δέκατος πέμπτος (15ος) ο Σάκης Ντενικοράκης με 5 βαθμούς στο Πανελληνιο πρωτάθλημα Α κατηγορίας, με ένα και μοναδικό αγώνα.
  • Δέκατος όγδοος (18ος) ο Σωτήρης Βαλούρδος με 11 βαθμούς στο Πανελληνιο πρωτάθλημα Β κατηγορίας, και ο μοναδικός αθλητής του Συλλόγου μας που κατάφερε 2 φορές και μπήκε σε τελικούς κατηγορίας.

Τέλος δυστυχώς πρέπει να αναφερθεί ότι άλλοι 3 αθλητές μας, (Δ. Βαβάκας, Π. Δαμιανός, Σ. Χάσπαρης), λόγου αυξημένου βαθμού δυσκολίας, δεν καταφέρανε τελικά να βαθμολογηθούνε στο Πανελληνιο πρωτάθλημα Α κατηγορίας, παρόλο που ολοι μαζί συμμετείχανε συνολικά σε 6 αγώνες του.