Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Αθλητικά / ΑΕΤΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: 5 μετάλλια & 2 κύπελλα!
ΑΕΤΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: 5 μετάλλια & 2 κύπελλα!

ΑΕΤΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: 5 μετάλλια & 2 κύπελλα!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

5 μετάλλια εκ των οποίων τα 3 είναι χρυσά και 2 κύπελλα κατέκτησαν οι αθλητές του αθλητικού συλλόγου “ΑΕΤΟΣ” ΝΕΣΤΟΥ – ΚΑΒΑΛΑΣ σε αγώνες σκοποβολής πήλινου στόχου (δηλαδή στο σκητ και στο κομπακ σπορτινγκ) που έγιναν στο Βόλο και στην Κομοτηνή αντίστοιχα το Σαβατοκύριακο 3 και 4 Ιουνίου 2017.

Πιο συγκεκριμένα και αναλυτικά οι προσφάτως τελευταίες επιτυχίες προήλθαν από τους:

Ο Σοφοκλής Κουταλιάνγκας στον 12ο αγώνα του πρωταθλήμετος Ελλάδος Β-Γ κατηγορίας που έγινε στη Νέα Αγχιαλο με επίδοση 103/125 στον προκριματικό πέρασε πρώτος στον τελικό και με επίδοση 43/60 κατέκτησε την 1η θέση το κύπελλο και το χρυσό μετάλλιο στην Β κατηγορία και την 3η θέση και το χάλκινο στον αγώνα ΑΒΓ όλων των κατηγοριών.

Ο Σάκης Χασπαρης στον Περιφερειακό αγώνα κυπελλου κομπακ σπορτινγκ που έγινε στην Κομοτηνή με επίδοση 40/50 κατέκτησε την 1η θέση το κύπελλο και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των βετεράνων και τη 2η θέση και αργυρό μετάλλιο στην Α κατηγορία.

Ο Πέτρος Στάθης στην 1η του αγωνιστική εμφάνιση στον ίδιο αγώνα με επίδοση 31/50 κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία κατάταξης.

Φωτογραφία του χρήστη Athletic Club "Eagle" of Kavala - Greece Αθλητικός Σύλλογος "Αετός" Καβάλας.