Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Παγγαίο / ΑΜΜΟΛΟΦΟΙ: Νοικιάστηκαν 6 στα 7 beach bar!
ΑΜΜΟΛΟΦΟΙ: Νοικιάστηκαν 6 στα 7 beach bar!

ΑΜΜΟΛΟΦΟΙ: Νοικιάστηκαν 6 στα 7 beach bar!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Πραγματοποιήθηκε χθες χωρίς εκπλήξεις και χωρίς προβλήματα η διαδικασία ενοικίασης σε ιδιώτες 7 θέσεων- παραλιακών μπαρ στους Αμμόλοφους. Όλα έγιναν από τον Δήμο Παγγαίου, στο Δημαρχείο της Ελευθερούπολης. Προηγήθηκε συμφωνία του Δήμου με την ΕΤΑΔ.

Από τις 7 θέσεις νοικιάστηκαν οι 6. Για την θέση που απέμεινε η διαδικασία θα επαναληφθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Δήμος Παγγαίου όρισε τιμή εκκίνησης το ποσό των 23.000 ευρώ ετησίως. Το κακό για αυτόν είναι ότι για κάθε θέση (για κάθε αναψυκτήριο) υπήρχε μόνο μία πρόταση. Οικονομικά ήταν ελαφρώς μεγαλύτερη του ποσού εκκίνησης. «Πίσω» από κάθε μία πρόταση βρίσκονταν διάφοροι επαγγελματίες που συνεργάζονταν μεταξύ τους. Με λίγα λόγια δεν υπήρξε κανένας ανταγωνισμός, δεν υπήρξε η ουσία της υπόθεσης δηλαδή μια πλειοδοτική διαδικασία. Έστω κι έτσι η δημοπρασία είχε αποτέλεσμα που σαφώς ευνοεί τα οικονομικά του Δήμου Παγγαίου.

Στην περίπτωση της θέσης που δεν νοικιάστηκε, ο ενδιαφερόμενος (και οι συνεταίροι- συνεργάτες του) προσκόμισαν δικαιολογητικά που δεν πληρούσαν τους όρους της διακήρυξης. Αυτό αποδείχθηκε στον έλεγχο που έγινε. Αμέσως μετά ο Δήμος Παγγαίου δημοσιοποίησε την επανάληψη της διαδικασίας που ορίστηκε να γίνει την προσεχή Τετάρτη στις 10 το πρωί.

Πηγή: proininews