Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Αθλητικά / ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Για το «KAVALA Night City Run»!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Για το  «KAVALA Night City Run»!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Για το «KAVALA Night City Run»!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας στην πόλη της Καβάλας την 16-09-2017, λόγω πραγματοποίησης του 4ου νυχτερινού αγώνα δρόμου «KAVALA NightCityRun»

1.-Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης παντός οδικού οχήματος την 16-09-2017 και κατά τις ώρες 14.00 – 22.30:
α)Στο αριστερό άκρο της οδού Ομονοίας, από τη συμβολή της με την οδό Κουντουριώτου έως τη συμβολή της με την οδό Ιων. Δραγούμη.
β)Εκατέρωθεν της οδού Ομονοίας, από τη συμβολή της με την οδό Ίωνος Δραγούμη έως τη συμβολή της με την οδό Εθνάρχου Μακαρίου.
γ)Εκατέρωθεν της οδού Ίωνος Δραγούμη, από τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Ομονοίας.
δ)Στο δεξιό άκρο της οδού Γαλλικής Δημοκρατίας, από τη συμβολή της με την οδό Ολυμπιάδος έως τη συμβολή της με την οδό Ομονοίας.
ε)Εκατέρωθεν της οδού Ολυμπιάδος, από τη συμβολή της με την οδό Αμύντα έως τη συμβολή της με την οδό Γαλλικής Δημοκρατίας.
στ)Εκατέρωθεν της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, από τη συμβολή της με την οδό Γαλλικής Δημοκρατίας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ελληνικής Δημοκρατίας.
ζ)Στην οδό Χρ. Σμύρνης (στο ρεύμα προς έξοδο πόλης), από την αρχή της (κόμβος Φαλήρου) μέχρι τη συμβολή της με την οδό Φιλαδελφείας.
2.-Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 18.00-22.00 της 16-09-2017, στο αριστερό τμήμα της οδού Ομονοίας, από τη συμβολή της με την οδό Κουντουριώτου έως τη συμβολή της με την οδό Ίωνος Δραγούμη.
-Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το δεξιό τμήμα του οδοστρώματος της οδού, πλάτους τριών (3) μέτρων.
3.-Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 19.50 – 20.30 της 16-09-2017 στις ακόλουθες οδούς:
α)Ομονοίας (από Ιων. Δραγούμη έως Εθν. Μακαρίου)
β)Εθν. Μακαρίου
γ)Κ. Παλαιολόγου
δ)Δαμιανού (από Εθν. Μακαρίου έως Κύπρου)
ε)Κύπρου (από Πλατεία Καπνεργάτη έως Ελ. Βενιζέλου)
στ)Ελ. Βενιζέλου (από Μητρ. Χρυσοστόμου έως Φάληρο)
4.-Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 17.00 – 22.30 της 16-09-2017, στην αριστερή λωρίδα και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας των ακόλουθων οδών:
α)Χρ. Σμύρνης
β)Τενέδου
-Τα οχήματα θα κινούνται μόνο στη δεξιά λωρίδα και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας των ανωτέρω οδών, χωρίς να μπορούν να τέμνουν το οριοθετημένο τμήμα του οδοστρώματος, στο οποίο θα κινούνται οι αθλητές.
5.-Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 20.00-22.00 της 16-09-2017 στις ακόλουθες οδούς:
α)Θ. Πουλίδου (από το Φάρο μέχρι Μεχμέτ Αλή)
β)Μεχμέτ Αλή
γ)Ανθεμίου
δ)Λάμπρου Κατσώνη
6.-Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 20.15 – 22.00 της 16-09-2017:
α)Στην οδό Κουντουριώτου, από τη συμβολή της με την οδό Ομονοίας έως τη συμβολή της με την οδό Γραβιάς.
7.-Την αντιδρόμηση της κυκλοφορίας της οδού Ίωνος Δραγούμη, από τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Ομονοίας, κατά τις ώρες 20.15-22.00 της 16-09-2017.
8.-Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, εξαιρουμένων των Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων (ταξί) στην οδό Δοϊράνης, από τη συμβολή της με την οδό Ερυθρού Σταυρού έως τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, κατά τις ώρες 18.00 – 24.00.
9.-Την κατάργηση των τριών (3) θέσεων στάθμευσης (πιάτσες) των Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων (ταξί), κατά τις ώρες 18.00-24.00, που βρίσκονται περιμετρικά της Πλατείας Ελευθερίας Καβάλας (Όθωνας – 3660 – Εθνική Τράπεζα) και τη στάθμευση των οχημάτων αυτών (δημιουργία πιάτσας) επί της οδού Δοϊράνης (σε όλο το πλάτος της), από τη συμβολή της με την οδό Ερυθρού Σταυρού έως τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

ΑΡΘΡΟ 2ο

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών, σύμφωνα με την υπάρχουσα σήμανση και τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας

-Οι ανωτέρω απαγορεύσεις – ρυθμίσεις δύναται να αρθούν νωρίτερα από την καθορισμένη κατά περίπτωση ώρα, μετά τη διέλευση του τελευταίου αθλητή και την άρση της υπάρχουσας σήμανσης.

ΑΡΘΡΟ 3ο

Οι παραβάτες της παρούσας, η ισχύς της οποίας αρχίζει από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την υλοποίησή της με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την τοποθέτηση της προβλεπόμενης από τον Κ.Ο.Κ. σήμανσης από τον οικείο Δήμο, σε συνεργασία με τους διοργανωτές της εκδήλωσης και το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας, τιμωρούνται με κράτηση ή πρόστιμο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 420 του Π.Κ. και των κατά περίπτωση άρθρων του Ν.2696/1999 «Περί Κ.Ο.Κ.», όπως τροπ. με Ν.3542/2007.