Τελευταία Νέα
Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / Απεβίωσαν δύο γνωστοί Καβαλιώτες…
Απεβίωσαν δύο γνωστοί Καβαλιώτες…

Απεβίωσαν δύο γνωστοί Καβαλιώτες…

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Πέθανε ο Παντελής Βαρδάκας

Εδώ και 10 τουλάχιστον χρόνια ο Παντελής Βαρδάκας ζούσε στη Βοσνία Ερζεγοβίνη. Επισκέπτονταν συνεχώς την Καβάλα, τον τόπο του. Προσπαθούσε να βοηθήσει με κάθε τρόπο, ειδικά σε θέματα τουριστικής προβολής. Πριν λίγες μέρες τα νέα του θανάτου του ήρθαν στην πόλη. Οι φίλοι του ξαφνιάστηκαν. Προσπάθησαν να μάθουν λεπτομέρειες. Αυτό τελικά έγινε μέσω της «ηλεκτρονικής» οδού. Το δυσάρεστο νέο επιβεβαιώθηκε. Ένας από τους φίλους του, ο Κώστας Παπακοσμάς του έγραψε: «Αγαπημένε μου φίλε Παντελή τι να πρώτο γράψω; Φίλοι πάνω από είκοσι χρόνια, όταν γνωριστήκαμε στον συνδυασμό του Λευτέρη, αγαπούσες την Καβάλα και είχες όνειρα για αυτήν. Ήσουν πάντα της προσφοράς, τότε θυμάσαι στο σύλλογο γονέων στο 21ο στον Άγιο Λουκά; Στην «μάχη» στην γειτονιά μας για τις κεραίες; Είχες ιδέες, προτάσεις και ήσουν αποτελεσματικός, όπως και στην CPMR στην Βαλκανική Επιτροπή (εσύ καταλαβαίνεις τι λέω…), μόνος σου ζήτησες να εκπροσωπείς και να προβάλεις την Ελλάδα, την Καβάλα μας στην Βοσνία, στην Σερβία στα Βαλκάνια. Ήθελες να είσαι επίτιμος πρόξενος, έφτιαξες γραφείο για την Καβάλα, δεν τα καταφέραμε στο Υπουργείο Εξωτερικών, που να καταλάβουν αυτοί, ότι την Ελλάδα την είχες πάντα μέσα στην καρδιά σου. Καλό παράδεισο φίλε Παντελή…».

Ο Παντελής Βαρδάκας ήταν έμπορος στην Καβάλα. Ενδιαφέρονταν για τα προβλήματα, κατέθετε προτάσεις, είχε την σημαντική ιδιότητα του «ενεργού πολίτη». Την οποία διατήρησε κι όταν ήταν μακριά της.

Πέθανε η Δέσποινα Σαρρίδου

Σε ηλικία 47 ετών πέθανε την Κυριακή 4 Ιουνίου η συμπολίτισσα δικηγόρος Δέσποινα Σαρρίδου. Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία της, τα οποία τα πάλεψε με θάρρος. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι σήμερα Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης.

Πηγή: proininews