Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Παραπολιτικά / ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ: Η συμφωνία Κράτους-Εκκλησίας «ανέστησε» το Μακαριστό Μητροπολίτη Προκόπιο!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ: Η συμφωνία Κράτους-Εκκλησίας «ανέστησε» το Μακαριστό Μητροπολίτη Προκόπιο!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ: Η συμφωνία Κράτους-Εκκλησίας «ανέστησε» το Μακαριστό Μητροπολίτη Προκόπιο!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει η ΕΡΤ, με την τελευταία της γκάφα να ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Το νέο κατόρθωμα της δημόσιας τηλεόρασης έλαβε χώρα στο δελτίο ειδήσεων, του οποίου η παρουσιάστρια είχε προλογίσει την τηλεφωνική επικοινωνία που θα είχαν με τον μητροπολίτη Στέφανο, διάδοχο του μακαριστού Προκοπίου, ο οποίος θα έπαιρνε θέση για τα της συμφωνίας Τσίπρα – Ιερώνυμου.

Αντί αυτού, όμως, κατά τη διάρκειας της ζωντανής τηλεφωνικής σύνδεσης οι τηλεθεατές αντίκρισαν στις οθόνες τους φωτογραφία του…. μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, Προκόπιου Τσακουμάκα, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή από το καλοκαίρι του 2017! Και αν νομίζεται ότι η γκάφα περιορίζεται σε μια απλή λάθος φωτογραφία, ετοιμαστείτε για τα χειρότερα.

Η ΕΡΤ φρόντισε να βάλει και σε λεζάντα το όνομά του, ολοκληρώνοντας το νέο επικό της λάθος.

Άραγε πώς θα δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα;

Το… γεγονός έγινε αντιληπτό και από το protagon.gr, το οποίο αφιέρωσε ένα ολόκληρο… ρεπορτάζ στη στήλη «Ιστορίες πολιτικής ελαφρότητας».

Διαβάστε το κείμενο του protagon.gr για το τηλεοπτικό… λάθος

Είσαι ένας καλός χριστιανός σε ένα καφενείο στην Καβάλα, στη Θάσο ή γενικά στην περιοχή. Μια τηλεόραση είναι ανοιχτή και παίζει. ΕΡΤ. Δεν ακούς, αλλά χαζεύεις τους τίτλους για να δεις τι παίζει. Και διαβάζεις ότι στις ειδήσεις της ΕΡΤ1 έχει βγει σε τηλεφωνική σύνδεση ο Προκόπιος Τσακουμάκας, μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου για να σχολιάσει τα της συμφωνίας Τσίπρα – Ιερώνυμου. Εκεί, αν είσαι ένας καλός χριστιανός που τιμάς την ενορία και τη μητρόπολή σου ή σού έρχεται εγκεφαλικό, ή συνειδητοποιείς ότι η δευτέρα παρουσία ήρθε, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ-φυσικά στην ανεστημένη ΕΡΤ. Ο μακαριστός Προκόπιος εκοιμήθη αιφνιδίως το καλοκαίρι του 2017, αλλά στην ΕΡΤ δίνει τηλεφωνική συνέντευξη τον Νοέμβριο του 2018, με τη φωτογραφία του μάλιστα. Η παρουσιάστρια των ειδήσεων βέβαια, είχε προλογίσει το θέμα λέγοντας ότι θα μιλούσε ο μητροπολίτης Στέφανος, ο διάδοχος του μακαριστού Προκόπιου. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα σου βγει στον αέρα…

Πηγή: tilestwra