Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / ΑΡΑΙΩΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ: Μην τα χάνεις… Δες τι να κάνεις!
ΑΡΑΙΩΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ: Μην τα χάνεις… Δες τι να κάνεις!

ΑΡΑΙΩΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ: Μην τα χάνεις… Δες τι να κάνεις!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Είναι η αναπόφευκτη πορεία της ζωής των μαλλιών του άντρα. Κάποια στιγμή θα αρχίσουν να χάνουν εκτός από το χρώμα τους και την πυκνότητά τους. Σε άλλους περισσότερο και σε άλλους λιγότερο θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια της αραίωσης. Τι κάνετε τότε;

Πρώτον, δεν πανικοβάλλεστε και δεύτερον, αγκαλιάζετε το πρόβλημα και αρχίζετε να μαθαίνετε πώς να φροντίζετε τα μαλλιά σας για να τα βοηθήσετε να παρατείνουν τον χρόνο ζωής τους.

Το λούσιμο

Αν έχετε τη συνήθεια να λούζεστε καθημερινά, θα πρέπει να γνωρίζετε πως αυτό αφυδατώνει την τρίχα, την απογυμνώνει από τη φυσική λιπαρότητα που έχει ανάγκη και καταστρέφει το pH του δέρματος. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι τα ήδη αδύναμα και λεπτά μαλλιά σας το τελευταίο πράγματα που χρειάζονται είναι το καθημερινό λούσιμο, που θα μειώσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητές τους για όποια ενδυνάμωσή τους. Φροντίστε λοιπόν να λούζεστε κάθε δύο ημέρες.

Τα προϊόντα

Εξοπλιστείτε με ένα σαμπουάν που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαλλιών σας, να αναγράφει δηλαδή «για λεπτά και άτονα μαλλιά» ή για «άντρες με τριχόπτωση». Επίσης, καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε μετά το σαμπουάν, μαλακτικό μαλλιών, το οποίο θρέφει και ενδυναμώνει την τρίχα, επαναφέροντας την χαμένη λάμψη και υγεία της.

Το κούρεμα

Τόσο στην περίπτωση που τα μαλλιά σας είναι αδύναμα και το μέλλον τους φαντάζει δυσοίωνο, όσο και σε εκείνη που έχετε αρχίσει να τα χάνετε, το κούρεμα που πάντα βοηθάει είναι το κοντό. Το «γιατί» προφανές: προκειμένου να διατηρήσετε το μήκος θα κουρεύεστε συχνά, γεγονός που θα βοηθήσει τα μαλλιά σας να ανανεώνονται, να μην χάνουν την λάμψη και την υγεία τους και να μην γίνουν ακόμη πιο αδύναμα.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 35 πατώντας εδώ