Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Αθλητικά / Α.με.Ικανότητες 3: Ραντεβού την 1η του Ιούνη!
Α.με.Ικανότητες 3: Ραντεβού την 1η του Ιούνη!

Α.με.Ικανότητες 3: Ραντεβού την 1η του Ιούνη!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Νομαρχιακός Σύλλογος Α.με.Α. Ν. Καβάλας οργανώνει την πολύ όμορφη εκδήλωση «Α.με.Ικανότητες » στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας  «Αλεξάνδρα Δήμογλου. Σκοπός της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα, είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των παρευρισκομένων γύρω από θέματα που απασχολούν τον χώρο της αναπηρίας.

Το πρόγραμμα των επιδείξεων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το παρόν θα δώσουν πλήθος σχολών από τον χώρο του αθλητισμού με τους μικρούς μαθητές τους να μας παρουσιάζουν επιδείξεις πολεμικών τεχνών και αυτοάμυνας. Πιο συγκεκριμένα στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι αθλητικοί Σύλλογοι, «Αλεξανδρος Ο Μέγας» με δάσκαλο τον κ. Αναστάσιο Χατζηιωαννίδη, ο «Α.Ο. Πολεμικών Τεχνών ΖΕΥΣ» με δάσκαλο τον κ. Κωνσταντίνο Χατζηστεργίου, ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντο Καβάλας με δάσκαλο τον κ. Χάρη Παλτόγλου και ο αθλητικός σύλλογος «Μονομάχοι Καβάλας» με δάσκαλο τον κ. Λάζαρο Χατζησάββα. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει επίσης και η σχολή χορού «Royal Dance» παρουσιάζοντας διάφορες χορογραφίες.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν εθελοντικά οι «MACEDONIAN WARRIORS MCC KAVALA  CHARTER» και η Χρυσή Κατσαμακίδου ως κεντρική παρουσιάστρια. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι στα 4€ για την ενίσχυση του έργου ενός Συλλόγου που προσφέρει τόσα πολλά στους συμπολίτες μας με κάποια αναπηρία!

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 38 πατώντας εδώ