Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΟΥΛΟΓΗΣ: «Τον Μάιο θα τελειώσουμε με τις πολιτικές και προσωπικές ιδιοτέλειες»!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΟΥΛΟΓΗΣ: «Τον Μάιο θα τελειώσουμε με τις πολιτικές και προσωπικές ιδιοτέλειες»!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΟΥΛΟΓΗΣ: «Τον Μάιο θα τελειώσουμε με τις πολιτικές και προσωπικές ιδιοτέλειες»!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

«Είμαι εδώ για να εγγυηθώ ότι θα βάλουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες, στην εικονική πραγματικότητα, σ’ αυτούς που νομίζουν ότι ένας Δήμος μπορεί να κυβερνηθεί από το…Facebook! Είμαστε εδώ επειδή λέμε ΝΑΙ στην αξιοπρέπεια του πολίτη και ένα μεγάλο ΟΧΙ σε οποιαδήποτε ανήθικη επιχείρηση εξαγοράς της κοινωνίας».

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου, Βασίλης Ξουλόγης, κατά τη διάρκεια παρουσίασης της προγραμματικής διακήρυξης και υποψηφίων του συνδυασμού του, σε εκδήλωση που έγινε παρουσία πλήθους φίλων της παράταξης στην Ελευθερούπολη. Όπως ανέφερε, «δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα λάθη, καθυστερήσεις και αλαζονεία από αυτούς που απέδειξαν και αποδεικνύουν κάθε μέρα ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου, επισήμανε χαρακτηριστικά ότι«η αγάπη για το Δήμο μας δεν μπορεί να μπει ούτε σε στεγανά, ούτε σε καλούπια. Το γνωρίζετε καλά! Το έχουμε αποδείξει στο παρελθόν, το αποδεικνύουμε και σήμερα με την παρουσία στο συνδυασμό μας ανθρώπων απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους. Πολίτες άξιους, με διάθεση να προσφέρουν και να αντισταθούν σε παντός είδους πιέσεις και εκβιασμούς, που είναι αποφασισμένοι να ανατρέψουν το καθεστώς ανυπαρξίας και δημοσίων σχέσεων, που ενδιαφέρεται μόνο για τη διατήρηση της εξουσίας με κάθε κόστος!».

Ο Β. Ξουλόγης έκανε λόγο για μια μεγάλη πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη πολιτών να εκφράσουν την αγωνία και τη διάθεσή τους να αγωνιστούν για να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων του Δήμου Παγγαίου, ώστε:

-Να έχουμε ένα Δήμο αποτελεσματικό και ανοιχτό στους πολίτες.
-Να σχεδιάσουμε τα μικρά και μεγάλα έργα που θα διασφαλίσουν το σήμερα και το αύριο των παιδιών μας.
-Να διεκδικήσουμε και να διασφαλίσουμε τους αναγκαίους πόρους για να κάνουμε το Παγγαίο πρότυπο ισόρροπης και ισότιμης ανάπτυξης.
-Να διαχειριστούμε με διαφάνεια και λογοδοσία τις δημόσιες υποθέσεις, μακριά από τα γνωστά και θλιβερά αλισβερίσια της ντροπής…

Όπως είπε, «η μάχη στον Δήμο Παγγαίου είναι μια μάχη για το μέλλον. Πρέπει να τελειώνουμε με τα βαρίδια που θέλουν τον Δήμο Παγγαίου δέσμιο σε αναχρονιστικές και παλαιοκομματικές αντιλήψεις και πρακτικές», προσθέτοντας πως «τον ερχόμενο Μάιο θα τελειώσουμε με τις πολιτικές και προσωπικές ιδιοτέλειες».

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Ξουλόγης απηύθυνε πρόσκληση για κινητοποίηση και συσπείρωση των υγιών δυνάμεων του τόπο. «Σας καλούμε, είπε, να πάρουμε όλοι μαζί την υπόθεση του Δήμου Παγγαίου στα χέρια μας, σε μία συλλογική, δημοκρατική και ανιδιοτελή δημοτική παράταξη που μπορεί να πάει τον τόπο μας πολλά βήματα μπροστά. Σε μια νέα και ελπιδοφόρα προσπάθεια, που συνθέτει τη δημιουργικότητα της νέας γενιάς με την εμπειρία και τη γνώση ανθρώπων με μακρόχρονη κοινωνική παρουσία, για να κάνουμε πράξη τα όνειρα των ανθρώπων της περιοχής μας».

ΟΜΙΛΙΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Αγαπητές φίλες και φίλοι, Αγαπητοί συνδημότες.

Σας καλωσορίζω στην αποψινή μας πρώτη εκδήλωση για μια Νέα Αρχή στον τόπο μας, ο οποίος πέντε χρόνια τώρα πορεύεται χωρίς πυξίδα, χωρίς όραμα και χωρίς σχέδιο.

Είμαστε εδώ αποφασισμένοι να ξαναδώσουμε πνοή, δύναμη και αποτελεσματικότητα στο βασικό κύτταρο της Δημοκρατίας, την τοπική αυτοδιοίκηση, με μοναδικό γνώμονα την καθημερινότητα του δημότη και την ανάπτυξη του τόπου μας, του Δήμου Παγγαίου.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, γιατί εμείς ξέρουμε καλά ότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε:
-Να έχουμε ένα Δήμο αποτελεσματικό και ανοιχτό στους πολίτες.
-Να σχεδιάσουμε τα μικρά και μεγάλα έργα που θα διασφαλίσουν το σήμερα και το αύριο των παιδιών μας.
-Να διεκδικήσουμε και να διασφαλίσουμε τους αναγκαίους πόρους για να κάνουμε το Παγγαίο πρότυπο ισόρροπης και ισότιμης ανάπτυξης.
-Να διαχειριστούμε με διαφάνεια και λογοδοσία τις δημόσιες υποθέσεις, μακριά από τα γνωστά και θλιβερά αλισβερίσια της ντροπής…

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ για να εγγυηθώ ότι θα βάλουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες, στην εικονική πραγματικότητα, σ’ αυτούς που νομίζουν ότι ένας Δήμος μπορεί να κυβερνηθεί από το…Facebook!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ επειδή λέμε ΝΑΙ στην αξιοπρέπεια του πολίτη και ένα μεγάλο ΟΧΙ σε οποιαδήποτε ανήθικη επιχείρηση εξαγοράς της κοινωνίας.

Φίλοι και φίλες,
Μας ενώνουν η γνώση και η αγάπη μας για τον τόπο.
Αυτή είναι η περιουσία μας.
Η καθημερινή παρουσία μας και η επαφή με τον κόσμο της περιοχής μας.
Έχουμε έργο πίσω μας, για το οποίο είμαστε υπερήφανοι.
Δυστυχώς, στα επόμενα χρόνια θα πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος μιας ανύπαρκτης, ανεπαρκούς και επικίνδυνης διοίκησης.

Θα τα καταφέρουμε με τους νέους ανθρώπους, οι οποίοι με τη φρεσκάδα, την ορμή και τις ιδέες τους αποτελούν τον μεγάλο πλούτο του Δήμου Παγγαίου, και με τους παλαιότερους, δοκιμασμένους συνεργάτες, οι οποίοι κουβαλούν χρήσιμη εμπειρία, απαραίτητη για να μπουν τα θεμέλια της Νέας Αρχής.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, λοιπόν, ξεκινάμε σήμερα μια καινούργια πορεία διαλόγου και δράσης, για να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο της οπισθοδρόμησης και να βάλουμε το Δήμο στη μεγάλη ευθεία δημιουργίας, που θα μας οδηγήσει στην επόμενη μέρα αυτού του όμορφου τόπου.

Για εμάς ο Δήμος Παγγαίου είναι πρώτη και μοναδική προτεραιότητα.
Είναι ο τόπος μας, με τις ανάγκες και τις αγωνίες της κοινωνίας μας.
Είναι η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε.
Η αγάπη για το Δήμο μας δεν μπορεί να μπει ούτε σε στεγανά, ούτε σε καλούπια.
Το γνωρίζετε καλά!
Το έχουμε αποδείξει στο παρελθόν, το αποδεικνύουμε και σήμερα με την παρουσία στο συνδυασμό μας ανθρώπων απ ’όλους τους πολιτικούς χώρους.

Πολίτες άξιους, με διάθεση να προσφέρουν και να αντισταθούν σε παντός είδους πιέσεις και εκβιασμούς, που είναι αποφασισμένοι να ανατρέψουν το καθεστώς ανυπαρξίας και δημοσίων σχέσεων, που ενδιαφέρεται μόνο για τη διατήρηση της εξουσίας με κάθε κόστος!

Φίλες και φίλοι,

Το επόμενο διάστημα θα μιλήσουμε αναλυτικά και συγκεκριμένα για κάθε μικρό ή μεγάλο έργο που έμεινε ημιτελές την τελευταία χαμένη πενταετία.
Η άφαντη δημοτική αρχή προσπαθεί να τα «λεηλατήσει» και να τα παρουσιάσει ως δικά της τα δικά μας έργα.

Όμως, τα δανεικά και τα ψέματα κάποτε τελειώνουν, είτε αφορούν πρόσωπα είτε αφορούν έργα!
Μετά από εξαντλητικό διάλογο με τους κατοίκους σε όλους τους οικισμούς θα καταγράψουμε και θα ιεραρχήσουμε τις προτεραιότητες για το επόμενο διάστημα.
Το μόνο που υπόσχομαι είναι ότι ΕΜΕΙΣ δεν πρόκειται να χάσουμε ούτε μία μέρα.
Τα πέντε χρόνια που χάθηκαν, είναι αρκετά.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα λάθη, καθυστερήσεις και αλαζονεία από αυτούς που απέδειξαν και αποδεικνύουν κάθε μέρα ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!
Σ’ αυτή την προσπάθεια θέλουμε δίπλα μας όσους είναι αποφασισμένοι να συμβάλλουν με ανιδιοτέλεια στην αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων.
Γιατί, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξουμε το σημερινό σκηνικό, και αυτή την προσπάθεια σας καλώ να την κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
Όσοι την πλαισιώνουμε και όσοι θα την πλαισιώσουμε, είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε να αλλάξει η μίζερη κατάσταση που δημιουργήθηκε στο Δήμο μας.

Αυτή η μεγάλη πρωτοβουλία δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη πολιτών να εκφράσουν την αγωνία και τη διάθεσή τους να αγωνιστούν για να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων του Δήμου Παγγαίου.
Θα συνεργαστούμε με τα ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας μας, που έχουν να καταθέσουν ιδέες και προτάσεις.
Οι πολίτες του Δήμου μας, γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα την τραγική κατάσταση που βιώνουν, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις λύσεις που απαιτούνται.

Το δικό μας πρόγραμμα θα είναι πρόγραμμα της τοπικής κοινωνίας που δοκιμάζεται, προτείνει και αγωνίζεται σε συνεργασία με τους φορείς κα τις συλλογικότητες του Δήμου μας.
Ένα πρόγραμμα που θα βάζει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.
Ένα συμβόλαιο που θα υπογράψουμε με το λαό του Παγγαίου.

Φίλοι και φίλες,

Η μάχη στον Δήμο Παγγαίου είναι μια μάχη για το μέλλον.
Πρέπει να τελειώνουμε με τα βαρίδια που θέλουν τον Δήμο Παγγαίου δέσμιο σε αναχρονιστικές και παλαιοκομματικές αντιλήψεις και πρακτικές.
Τον ερχόμενο Μάιο θα τελειώσουμε με τις πολιτικές και προσωπικές ιδιοτέλειες.
Προχωράμε μπροστά, με ξεκάθαρες κουβέντες για τους λόγους που έχουν οδηγήσει στο σημερινό τέλμα και σαφείς θέσεις για την επανεκκίνηση του Δήμου.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε νέες δυνάμεις, να ενεργοποιήσουμε εκ νέου τις υγιείς δυνάμεις και να δώσουμε τέλος στις λογικές του παραγοντισμού, των πελατειακών σχέσεων και της αδιαφορίας.
Να εφαρμόσουμε μια αυτοδιοικητική πολιτική με επίκεντρο τον πολίτη, την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, τις κοινωνικές ανάγκες, την υπεράσπιση του δημόσιου χώρου, τη διατήρηση όλων των ελεύθερων χώρων, την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Αγαπητές συνδημότες και αγαπητές συνδημότισσες,
Με την παρουσία και τη συμμετοχή σας ξεκινάμε σήμερα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ έναν ωραίο αγώνα.
Σας καλούμε να πάρουμε όλοι μαζί την υπόθεση του Δήμου Παγγαίου στα χέρια μας, σε μία συλλογική, δημοκρατική και ανιδιοτελή δημοτική παράταξη που μπορεί να πάει τον τόπο μας πολλά βήματα μπροστά.
Σε μια νέα και ελπιδοφόρα προσπάθεια, που συνθέτει τη δημιουργικότητα της νέας γενιάς με την εμπειρία και τη γνώση ανθρώπων με μακρόχρονη κοινωνική παρουσία, για να κάνουμε πράξη τα όνειρα των ανθρώπων της περιοχής μας.

ΥΠΟΦΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ 2019

1 ΞΟΥΛΟΓΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΡΑΠ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΠΡ.ΠΡΟΕΔ.ΔΗΜ.ΕΝ.ΕΛΕΥΘ/ΛΗΣ
3 ΑΡΧΟΝΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ
4 ΒΑΡΥΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
5 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ(ΣΥΝ/ΧΟΣ)
6 ΒΕΛΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ
7 ΒΕΝΕΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΛΕΥΘ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
8 ΓΑΙΤΑΤΖΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
9 ΓΕΚΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
10 ΓΕΝΕΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
11 ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΤΑΡΑΣΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΕΥΘ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
12 ΓΚΑΙΤΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΕΥΘ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
13 ΔΕΛΗΧΟΥΡΜΟΥΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΕΛΕΥΘ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΠΡΟΕΔ.ΤΟΠ.ΚΟΙΝ.ΔΩΜΑΤΙΩΝ
14 ΔΗΜΑΙΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
15 ΕΜΕΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ-ΠΡΟΕΔ.ΤΟΠ.ΚΟΙΝ.ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ
16 ΖΑΜΠΙΟΓΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
17 ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΠΡΟΕΔ.ΤΟΠ.ΚΟΙΝ.ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ
18 ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
19 ΘΥΜΙΟΥΔΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ
20 ΘΩΜΟΓΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
21 ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΑΕΔ-ΠΡΟΕΔ.ΤΟΠ.ΚΟΙΝ.ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ
22 ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ-ΠΡ.ΠΡΟΕΔ.ΤΟΠ.ΚΟΙΝ.ΟΡΦΑΝΙΟΥ
23 ΚΑΛΕΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΕΛΕΥΘ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΠΡ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
24 ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ-ΤΟΠ.ΣΥΜΒ.ΚΟΙΝ.ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ
25 ΚΑΠΡΙΛΙΑΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ
26 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ(ΣΥΝ/ΧΟΣ)-ΠΡ.ΔΗΜ.ΣΥΜΒ.ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ
27 ΚΑΤΣΙΚΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ
28 ΚΕΧΑΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
29 ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
30 ΚΙΑΧΑΓΙΑ ΣΤΕΛΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ
31 ΚΛΟΥΦΑ ΑΜΑΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ-ΕΛΕΥΘ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΠΡΟΕΔ.ΤΟΠ.ΚΟΙΝ.ΜΟΥΣΘΕΝΗΣ
32 ΚΟΝΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΛΕΥΘ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
33 ΚΟΝΤΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ
34 ΚΟΣΜΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
35 ΚΟΤΣΑΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
36 ΚΟΤΣΙΚΑΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ(ΣΥΝ/ΧΟΣ)
37 ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
38 ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
39 ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΛΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΛΕΥΘ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΠΡ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΕΥΘ/ΛΗΣ
40 ΚΟΥΦΟΠΕΤΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΛΤΑ
41 ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ-ΠΡΟΕΔ.ΤΟΠ.ΚΟΙΝ.ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ
42 ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
43 ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
44 ΛΑΦΑΖΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
45 ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ
46 ΜΑΛΑΚΟΖΗΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ-ΠΡ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
47 ΜΑΤΣΑΓΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΠΡ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
48 ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
49 ΜΠΑΤΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ-ΠΡ.ΠΡΟΕΔ.ΤΟΠ.ΚΟΙΝ.ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑΣ
50 ΜΠΟΖΟΥΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ-ΠΡΟΕΔ.ΤΟΠ.ΚΟΙΝ.ΜΕΣΟΡΟΠΗΣ
51 ΜΠΟΣΜΠΟΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ-ΠΡ.ΠΡΟΕΔ.ΓΥΜΝ.ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΟΡΦΕΑΣ” ΕΛΕΥΘ/ΛΗΣ
52 ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
53 ΠΑΚΑΤΑΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ/ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ Τ.Ε
54 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΜΑΡΘΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ/ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΕΙ
55 ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
56 ΠΑΠΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
57 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ
58 ΠΑΠΑΖΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ(ΣΥΝ/ΧΟΣ)
59 ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
60 ΠΑΠΙΑΜΟΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
61 ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
62 ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΠΡ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
63 ΠΕΤΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΕΗ
64 ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ-ΠΡΟΕΔ.ΤΟΠ.ΚΟΙΝ.ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ
65 ΣΚΑΡΤΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
66 ΣΤΡΑΤΗ ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ
67 ΣΩΤΣΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
68 ΤΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΣ ΕΛΕΥΘ.ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΑΣ
69 ΤΑΣΙΟΥΔΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΛΕΥΘ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
70 ΤΑΤΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ/ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ-ΠΡΟΕΔ.ΤΟΠ.ΚΟΙΝ.ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ
71 ΤΖΕΛΕΠΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ-ΠΡΟΕΔ.ΤΟΠ.ΚΟΙΝ.ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑΣ
72 ΤΙΜΟΣΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ-ΠΡ.ΠΡΟΕΔ.ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
73 ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΩΜΑΣ ΕΛΕΥΘ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
74 ΤΣΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ-ΠΡΟΕΔ.ΤΟΠ.ΚΟΙΝ.ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
75 ΤΣΑΧΑΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
76 ΤΣΕΤΙΝΗ ΑΘΗΝΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
77 ΤΣΕΤΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
78 ΤΣΙΛΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ-ΠΡ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
79 ΦΙΛΙΝΚΑΡΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΛΑΔΗΜΙΡΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ-ΠΡ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
80 ΧΑΙΤΑΡΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
81 ΧΑΤΖΗΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
82 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΠΡ.ΠΕΡΙΦ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ