Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Μόδα - Ομορφιά / ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ: Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017!
ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ: Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017!

ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ: Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (1 αξιολογήσεις, μέσος όρος: 5.00 από 5)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Μόλις μπήκε η άνοιξη και ίσως σας φαίνεται λίγο νωρίς να μιλάμε για το καλοκαίρι, αλλά αν πρόκειται για τις βαφές μαλλιών σίγουρα χρειάζεται μια προεργασία. Πάμε λοιπόν να δούμε τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν φέτος ως προς την απόχρωση των μαλλιών μας για να είστε ενημερωμένες και να δείτε προς τα που να κινηθείτε μένοντας πάντα «in fashion».

Ψυχρά ξανθά μαλλιά
Αν είστε fun του ξανθού θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η τάση που θα κυριαρχήσει είναι οι πολύ ανοιχτές, ξανθές αποχρώσεις. Η ψυχρή απόχρωση κυριαρχεί σε όλα τα μήκη, σε ίσια ή σπαστά μαλλιά. Επίσης είναι trend και κάποιες πιο ζεστές αποχρώσεις ή σταχτί, αλλά τα τόσο ανοιχτά ξανθά μαλλιά σίγουρα είναι πολύ cool αν ταιριάζουν στην επιδερμίδα σας.

Σκούρα Καστανά
Η πιο σκούρα απόχρωση για το καλοκαίρι είναι αυτή και ακούει στο όνομα σκούρο καστανό. Είναι η ιδανική ευκαιρία για εσάς που θέλετε να ξεκουράσετε λίγο τα πλούσια μαλλιά σας και θέλετε να τα φέρετε πιο κοντά στο φυσικό σας. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια γενικά έχουμε δει μια τάση για επιστροφή στο φυσικό και προφανώς δεν μας χαλάει καθόλου.

Έντονα κόκκινα
Για εσάς που αγαπάτε το κόκκινο ήρθε η στιγμή για τη δικαίωση. Όσο πιο έντονο τόσο το καλύτερο. Όπως βλέπουμε οι κόκκινες αποχρώσεις που είναι στη μόδα δεν έχουν καθόλου καστανό μέσα και είναι αρκετά έντονες. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε ένα πιο σκούρο κόκκινο ή σε ένα φωτεινό χάλκινο ή ακόμα και πυρρόξανθο.

Παστέλ
Οι πιο περίεργες αποχρώσεις για την άνοιξη-καλοκαίρι 2017 είναι τα παστέλ. Αν και τα τελευταία χρόνια έχουν μπει δυναμικά στη μόδα και πλέον δεν μας φαίνονται τόσο ξένα. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε παστέλ χρώμα για όλο το μήκος των μαλλιών ή να περιοριστείτε σε κάποιες τούφες. Πριν όμως πάρετε τη μεγάλη απόφαση συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας… υπάρχουν ιδιαιτερότητες που καλό θα ήταν να τις γνωρίζετε εξαρχής!

Μπαλαγιάζ
Μια ακόμα τάση για τη σεζόν είναι το μπαλαγιάζ. Είναι η τεχνική με την οποία μπορείτε να ανοίξετε μόνο τις άκρες, χωρίς να βαφτεί η ρίζα και πετυχαίνει αυτό το φυσικό αποτέλεσμα που μοιάζει να έχουν ανοίξει τα μαλλιά σας από τον ήλιο. Είναι ο απόγονος του Ombre και φυσικά μας αρέσει γιατί έχει πολύ πιο φυσικό αποτέλεσμα. Αν λοιπόν θέλετε μια μικρή αλλαγή, εφαρμόστε το και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος πατώντας εδώ