Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Κόσμος / ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός σε καλλιστεία οπισθίων, πιάστηκαν στα χέρια οι διαγωνιζόμενες!
ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός σε καλλιστεία οπισθίων, πιάστηκαν στα χέρια οι διαγωνιζόμενες!

ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός σε καλλιστεία οπισθίων, πιάστηκαν στα χέρια οι διαγωνιζόμενες!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Όλα ξεκίνησαν όταν ανακοινώθηκε η νικήτρια, καθώς κατά πάνω της έτρεξε μία από τις διαγωνιζόμενες και της άρπαξε το στέμμα, υποστηρίζοντας πως αυτή το άξιζε.

Η νικήτρια των Miss BumBum 2018 είναι η 31χρονη Ελεν Σαντάνα, η οποία δεν πρόλαβε καλά καλά να φορέσει το στέμμα της και δέχτηκε επίθεση από την 27χρονη Αλίνα Ούβα, η οποία της τράβηξε την κορδέλα, την φόρεσε και φωναζε πως εκείνη έπρεπε να νικήσει, καθώς έχει τα πιο ωραία και φυσικά οπίσθια.

Υποστηρίζοντας πως το παιχνίδι ήταν στημένο, καθώς η Αλίνα είχε κερδίσει τις ψήφους του κοινού, αλλά όχι της κριτικής επιτροπής, η υποψήφια άρχισε να ωρύεται επί σκηνής.

«Υπάκουσα όλους τους κανόνες και τα δικά μου οπίσθια είναι τα μοναδικά που είναι 100% φυσικά. Εκπροσωπώ τα φυσικά Βραζιλιάνικα οπίσθια και κανείς δεν μπορεί να μου το στερήσει αυτό. Και οι τρεις φιναλίστ είναι ψεύτικες, τα οπίσθια τους είναι απόλυτα σιλικονάτα και αυτό είναι άδικο» δήλωσε η Ούβα μετά το χαμό που προκάλεσε στη σκηνή.

Από την πλευρά της η νικήτρια των Miss BumBum δήλωσε πως η άλλη διαγωνιζόμενη της πήρε την κορδέλα γιατί δεν μπορούσε να της πάρει τον τίτλο.

« Έχω δουλέψει πολύ σκληρά και μου αξίζει ο τίτλος γιατί έχω τα πιο σφιχτά οπίσθια», πρόσθεσε.

Πάντως αυτή δεν ήταν η μοναδική ανατροπή στα καλλιστεία, καθώς στην τρίτη θέση αναδείχθηκε μια τρανσέξουαλ.

Στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν μεταξύ άλλων μια αστυνομικός, μια μεσίτρια και μια δημοσιογράφος.

Πηγή: eradio