Αρχική Σελίδα / Πολιτισμός / ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΒΑΛΑΚΟΥ: Στην αναζήτηση του Θαυμαστού!
ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΒΑΛΑΚΟΥ: Στην αναζήτηση του Θαυμαστού!

ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΒΑΛΑΚΟΥ: Στην αναζήτηση του Θαυμαστού!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΒΑΛΑΚΟΥ
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

«Στην αναζήτηση του Θαυμαστού»
σε σύλληψη/σκηνοθεσία/ επιμέλεια σκηνικού χώρου Μιχάλη Αγγελίδη

Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Μαρτίου
στις 9 το βράδυ

Η Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ), παρουσιάζει στην κεντρική της σκηνή την παράσταση «Στην αναζήτηση του Θαυμαστού» σε σύλληψη/σκηνοθεσία/ επιμέλεια σκηνικού χώρου Μιχάλη Αγγελίδη.

Στην αναζήτηση του Θαυμαστού
Φανταστείτε ένα καινούργιο, ιδιότυπο στρατόπεδο.  Ένα στρατόπεδο διαφορετικής φύσης και σκοπού, αφιερωμένο στην αναζήτηση του θαυμαστού.
Τα μέλη  του στρατοπέδου, με αφορμή την διαδικασία της αναζήτησης αυτής, εμπλέκονται σε μια σειρά δράσεων που εμπεριέχουν και απαιτούν ταυτόχρονα, συγκέντρωση, σωματική εργασία, πνευματική εγρήγορση και έντονη συναισθηματική διάδραση. Η αλληλουχία των παραπάνω δράσεων, ανεπτυγμένη σε τρεις θεματικές, συνθέτει τον καμβά του σκηνικού γεγονότος.
Η παράσταση επιχειρεί  να αποδώσει την εικόνα μιας ποιητικής ετεροτοπίας, ενός σκηνικού καταφυγίου του θαυμαστού με αφορμή την όψη του νέου αυτού στρατοπέδου.

Σύλληψη/σκηνοθεσία/ επιμέλεια σκηνικού χώρου:  Μιχάλης Αγγελίδης
Ensemble: Γεωργία Βιολιτζή, Κατερίνα Ηλιάδου, Κατερίνα Μαραγκού, Άγης Νικολής, Γεωργία Πέτσου, Μίνος Ρακιτζής,  Κατερίνα Συμεωνίδου, Νατάσα Σταύρακα

Τιμές εισιτηρίων: 10 € – 7 € (φοιτητικό, άνεργων, μαθητών).

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 1 Μαρτίου, 11.00 – 14.00 και 18.00 – 20.00, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου (τηλ. ταμείου 2510 834777, διεύθυνση Αβέρωφ 13, Καβάλα).

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.