Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ: Μεταφορά του Πυροσβεστικού Πλοίου “Πετράκης” στο λιμάνι της Καβάλας!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ: Μεταφορά του Πυροσβεστικού Πλοίου “Πετράκης” στο λιμάνι της Καβάλας!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ: Μεταφορά του Πυροσβεστικού Πλοίου “Πετράκης” στο λιμάνι της Καβάλας!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ο π. Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης συνάντηθηκε με μέλη της διοίκησης πλωτών μέσων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο λιμάνι του Πειραιά. Κυριότερο θέμα συζήτησης ήταν αυτό της υπόθεσης μεταφοράς του Πυροσβεστικού Πλοίου “Πετράκης” στο λιμάνι της Καβάλας, όπου προορίζεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Πιο συγκεκριμένα, αναδείχθηκε το σοβαρό πρόβλημα στελέχωσης τουως άνω πλοίου. Τα μέλη της διοίκησης δεσμεύθηκαν να αντιμέτωπίσουν με αποφαστιστηκότητα το συγκεκριμένο θέμα, έτσι ώστε μέχρι το καλοκαίρι το “Πετράκης” να είναι στη Καβάλα.

Επίσης, αναφέρθηκε πως ο διαγωνισμός για τη ναυπήγηση δύο νέων Πυροσβεστικών Πλοίων, ένα εκ των οποίων προορίζεται να αντικαταστήσει το “Πετράκης”, βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Συνεπώς, το λιμάνι της Καβάλας θα διαθέτει στο μέλλον ένα καινούργιο και μεγαλύτερο Πυροσβεστικό Πλοίο, έτοιμο να ανταποκριθεί σε οποιάδηποτε ανάγκη.