Αρχική Σελίδα / Τεχνολογία / Γιατί να φτιάξω e-shop;
Γιατί να φτιάξω e-shop;

Γιατί να φτιάξω e-shop;

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (5 αξιολογήσεις, μέσος όρος: 5.00 από 5)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Με τις ηλεκτρονικές πωλήσεις να κερδίζουν έδαφος ολοταχώς, η δημιουργία ενός e-shop εξασφαλίζει στην επιχείρηση μοναδικά πλεονεκτήματα και αυξάνει την κερδοφορία της κατακόρυφα. Παρακάτω παραθέτουμε 5 βασικούς λόγους για την κατασκευή ενός e-shop.

  1. Διεύρυνση πελατολογίου

Από την στιγμή που η φυσική παρουσία του πελάτη στο κατάστημα δεν είναι αναγκαία, το υποψήφιο πελατολόγιο μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Αυτή άλλωστε είναι και η δύναμη του διαδικτύου, να εκμηδενίζει τις αποστάσεις.

  1. Μείωση εξόδων

Η έδρα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δεν παίζει ρόλο κι έτσι η επιχείρηση μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα μειώνοντας τα λειτουργικά της έξοδα (μίσθωμα ακινήτου, πάγια, προσωπικό κα). Πολλοί επιχειρηματίες επιλέγουν να εργάζονται πλέον από το σπίτι.

  1. Αδιάλλειπτη λειτουργία

Σε αντίθεση με ένα φυσικό κατάστημα, το e-shop είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο, με αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων και του κέρδους μιας επιχείρησης.

  1. Προβολή online

Ολοένα και περισσότεροι αγοραστές αναζητούν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν στο internet, κάνοντας έρευνα αγοράς, συγκρίνοντας τιμές και διαβάζοντας κριτικές. Ένα επιτυχημένο e-shop εδραιώνει την επιχείρηση στον κόσμο του διαδικτύου, προσελκύοντας νέους πελάτες.

  1. Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών

Όταν ένα e-shop λειτουργεί σωστά, τότε η εξυπηρέτηση πελατών περνάει σε άλλο επίπεδο. Ο αγοραστής δεν χρειάζεται να μετακινηθεί ούτε καν να πάρει τηλέφωνο για να πραγματοποιήσει τις αγορές του. Από την άνεση του προσωπικού του χώρου, μπορεί να ενημερωθεί για τα προϊόντα της επιχείρησης, να κάνει τις επιλογές του και να ολοκληρώσει οποιαδήποτε συναλλαγή online.

Μην φοβάστε να κάνετε το επόμενο βήμα για την επιχείρησή σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι διάθεση, στρατηγική και αξιόπιστους συνεργάτες!

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 32 πατώντας εδώ