Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ: Επιχείρηση… Αναβάθμιση Στυλ!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ: Επιχείρηση… Αναβάθμιση Στυλ!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ: Επιχείρηση… Αναβάθμιση Στυλ!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Οι μικρές λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στη συνολική σας εμφάνιση και να μεταμορφώσουν άρδην το προσωπικό σας στυλ. Τι να κάνετε λοιπόν; Καταρχάς αλλάξτε τρόπο σκέψης και ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.

Φορέστε σακάκι το Σαββατοκύριακο

Κι επειδή το κλασικό σακάκι μπορεί να σας φαίνεται αρκετά βαρύ, προτιμήστε ένα blazer, που συγκαταλέγεται στα κλασικά αντρικά ρούχα της Άνοιξης. Συνδυάστε το με ένα chino ή τζην παντελόνι και λευκά sneakers.

Επενδύστε σε μία πλεκτή γραβάτα

Βγείτε από τα τετριμμένα και προτίμησε αντί για την κλασική γραβάτα, μία μονόχρωμη πλεκτή. Προσοχή όμως στο μέγεθός της. Γενικά, το πλάτος της γραβάτας πρέπει να είναι παρόμοιο με το πλάτος του γιακά του σακακιού και ο κόμπος της, τόσο λεπτός ή χοντρός που να ταιριάζει με το πρόσωπό και το κολάρο του πουκαμίσου σας.

Δώστε ψήφο εμπιστοσύνης στο Mάο πουκάμισο

Μπορεί να μην έχει γιακά, αλλά έχει πολύ στυλ. Πρόκειται για το γνωστό μάο, που αποτελεί την πιο κουλ τάση και ενδείκνυται για τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου.

Βάλτε στην ντουλάπα σας ένα φθαρμένο τζιν με σκισίματα

Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις μόδας και μπορεί να έχει σκισίματα στα γόνατα, στα πόδια, ακόμα και στο τελείωμά του, όπου αντί για στρίφωμα έχει ξέφτια.

Ψεκαστείτε με ένα αξιοπρεπές άρωμα

Αρώματα υπάρχουν πολλά στην αγορά. Ελάχιστα όμως είναι εκείνα που ταιριάζουν με τη φυσική μυρωδιά του δέρματός σας και την αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο. Επειδή λοιπόν το άρωμά σας αποτελεί την υπογραφή σας, προσέξτε καλά ποιο θα επιλέξετε για να ψεκάσετε τον λαιμό σας και το έσω μέρος των καρπών σας.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 38 πατώντας εδώ