Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ: Απέκτησε απαλά και περιποιημένα γένια!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ: Απέκτησε απαλά και περιποιημένα γένια!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ: Απέκτησε απαλά και περιποιημένα γένια!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Τα γένια στον άντρα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια ανάρπαστο κομμάτι του στυλ του. Σίγουρα αρκετά άτομα μπορούν  να έχουν ατημέλητα γένια και να δείχνουν ωραίοι. Ωστόσο ένα περιποιημένο μούσι συνήθως φαίνεται ακόμα καλύτερο στους περισσότερους άντρες. Υπάρχουν μερικά πράγματα και συνήθειες που μπορείς να κάνεις για να γίνει απαλό το μούσι σου.

Καλό τριμάρισμα

Όλα ξεκινούν από εδώ. Ένα σωστά τριμαρισμένο μούσι είναι ευκολότερο στην διαχείριση και δείχνει συνήθως πολύ καλύτερο. Επίσης είναι καλό που και που να γίνεται ακόμα και με ψαλίδι για διαφορετικό αποτέλεσμα. Πολύ πιθανόν όπως λένε πολλοί να βοηθήσει και στην ανάπτυξη του.

Πλύσιμο & Καθαρισμός

Ένα άλλο πολύ σημαντικό σημείο είναι το σωστό πλύσιμο. Αυτό μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά. Πρέπει να το λούζεις όπως και τα μαλλιά σου ανά κάποια διαστήματα. Ωστόσο μην ξεχάσεις τον καθαρισμό του επίσης με προσοχή στην λεπτομέρεια. Σε συνδυασμό με κάποιο προϊόν για condition το οποίο μαλακώνει πολύ το γένι σου θα πετύχεις πολύ απαλό αποτέλεσμα.

Χρησιμοποίησε λάδι για το μούσι

Τα τελευταία χρόνια έχουν κυκλοφορήσει πολλά προϊόντα τα οποία βοηθούν στο μαλάκωμα του. Γίνεται συνήθως χρήση ειδικού λαδιού που το κάνει απαλό και πιο εμφανίσιμο. Μετά το σκούπισμα και στέγνωμα του, βάλε μερικές σταγόνες από το προϊόν που θα επιλέξεις και άπλωσε το απαλά σε όλο το μήκος του μουσιού σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε συνδυασμό με αυτό, κάποια κρέμα balm για να ενυδατωθεί σωστά και να λάμπει κιόλας.

Χτένισέ το

Το περιποιημένο μούσι θέλει σωστό χτένισμα για να ξεμπλέξουν τυχόν κόμποι και δύσκολα σημεία. Πολλές φορές είναι καλύτερη η χρήση κάποιας ειδικής χτένας γι’ αυτό και όχι μια οποιαδήποτε βούρτσα. Χτένισε το γένι σου σε όλο το μήκος του και βεβαιώσου ότι δεν έχει μείνει κάποιο σημείο μπλεγμένο. Πρόσεξε επίσης να μην το χτενίσεις και πάρα πολύ δυνατά για να μην του κάνεις ζημιά.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 34 πατώντας εδώ