Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / ΓΚΑΦΑ ΣΤΟ ΝΕΣΤΟ: Ποιοι είναι ΑΜΕΑ τελικά;
ΓΚΑΦΑ ΣΤΟ ΝΕΣΤΟ: Ποιοι είναι ΑΜΕΑ τελικά;

ΓΚΑΦΑ ΣΤΟ ΝΕΣΤΟ: Ποιοι είναι ΑΜΕΑ τελικά;

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Εχτές το απόγευμα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση των Εκπαιδευτικών Νέστου με θέμα τα Ατομα με Ειδικές Ανάγκες. Πέρα από το όμορφο της εκδήλωσης και την πραγματικά μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, με αφορμή ένα σχόλιο – παράπονο των διοργανωτών από μικροφώνου για την απουσία του Δημάρχου από τη συγκεκριμένη εκδήλωση ξεκίνησε ένα μπαράζ ανακοινώσεων το οποίο σίγουρα δεν τιμά τους ανθρώπους στους οποίους ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση.

Από το Δήμο Νέστου, όπως συνηθίζουν, μέσα από το Facebook ανακοινώθηκαν τα εξής:

“Στη χθεσινή εκδήλωση των ”Εκπαιδευτικών Νέστου ” για τα ΑμεΑ εκφράστηκαν παράπονα δημόσια από τους διοργανωτές πως δεν παρίσταντο εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής παρά του ότι βρέθηκαν εκεί η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής κ. Χατουτσίδου , η πρόεδρος της ΕΥΝΕΣΤΙΑΣ κ. Κοσμίδου και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αργυράκης οι οποίοι και εκπροσώπησαν τον Δήμαρχο που απουσίαζε εκτός Δήμου. Ο Δήμος στάθηκε αρωγός στη συγκεκριμένη εκδήλωση από την αρχή , παραχώρησε ευγενικά την αίθουσα του θεάτρου , την φιλαρμονική καθώς και την αίθουσα του ΚΑΠΗ. Όφειλαν λοιπόν οι υπεύθυνοι να είναι περισσότερο προσεκτικοί στις δηλώσεις τους όπου πιστεύουμε ακράδαντα δεν έγιναν εσκεμμένα και προς χάριν εντυπώσεων.Ωστόσο 24 ώρες μετά ήρθε στο inbox του προφίλ του Δημάρχου το παρακάτω μήνυμα συγγνώμης.
Τα μέλη της ομάδας “Εκπαιδευτικοί Νέστου” που οργανώσαμε τη χτεσινή εκδήλωση για τα ΑμεΑ αισθανόμαστε την υποχρέωση να επισημάνουμε ότι αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων ήταν παρόντες αλλά δεν μπόρεσαν να εισέλθουν λόγω του αδιαχώρητου που υπήρχε. Ζητάμε λοιπόν συγγνώμη για το παράπονο που εκφράσαμε δημοσίως και προσβλέπουμε στην κατανόησή τους.”

Είναι πραγματικά κρίμα σήμερα να συζητάμε για το ποιος πήγε και γιατί δεν κατάφερε να μπει κι όχι για το περιεχόμενο της εκδήλωσης… Ποιοι είναι ΑΜΕΑ τελικά;