Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Γκλέτσος: Οι τσαμπουκάδες του Τσίπρα είναι…της πλάκας
Γκλέτσος: Οι τσαμπουκάδες του Τσίπρα είναι…της πλάκας

Γκλέτσος: Οι τσαμπουκάδες του Τσίπρα είναι…της πλάκας

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Τα πυρά του κατά του Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έστρεψε ο Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας στο δημοτικό ωδείο της Λάρισας.

«Ο Αλέξης έχει καμία σοβαρότητα γιατί στην πορεία προς την πρωθυπουργία έταξε σε όλους τα πάντα, είπε ότι θα κάνει μονομερείς ενέργειες για το μνημόνιο, κάτι που δεν μπορεί να γίνει. Αυτά δεν είναι καν τσαμπουκάδες του δεκαπενταμελούς. Είναι των τριμελών των δημοτικών σχολείων» υποστήριξε αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr μιλώντας σε συγκέντρωση υποψηφίων, φίλων και υποστηρικτών της «Τελείας» ο κ. Γκλέτσος στράφηκε και κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, δηλώνοντας πως «ο Βενιζέλος αν δεν υπήρχε ο νόμος περί ευθύνης υπουργών που αυτός έφτιαξε, έπρεπε να είχε πάει φυλακή».

Ενώ για τον πρωθυπουργό  Αντώνη Σαμαρά είπε πως είναι «το μη χείρον βέλτιστον για την Ελλάδα». Τέλος, εκτίμησε ότι η «Τελεία» θα καταφέρει «το πολυπόθητο 3%» και εφόσον μπει στη Βουλή– ακόμη και χωρίς τον ίδιο στα έδρανα, αφού δε θα είναι υποψήφιος – «θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι».