Αρχική Σελίδα / Για το Σπίτι / Γυάλισμα Μαρμάρων… Χωρίς Σκόνη(!); Κι όμως γίνεται!
Γυάλισμα Μαρμάρων… Χωρίς Σκόνη(!); Κι όμως γίνεται!

Γυάλισμα Μαρμάρων… Χωρίς Σκόνη(!); Κι όμως γίνεται!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (2 αξιολογήσεις, μέσος όρος: 4.50 από 5)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η αξία του μαρμάρου ως δομικό και διακοσμητικό υλικό είναι αδιαμφισβήτητη και αποτελεί διαχρονική λύση για όσους επιθυμούν την καλαισθησία, το κύρος και την στιβαρότητα στο τελικό οπτικό αποτέλεσμα ενός οικιακού ή επαγγελματικού χώρου. Παρά όμως την φαινομενική «σκληρότητά» του δεν παύει να είναι κι ένα «ευαίσθητο» υλικό που με τα χρόνια «θαμπώνει» και χάνει την αρχική εντυπωσιακή όψη του.

«Φοβάμαι το γυάλισμα – Φοβάμαι τη σκόνη»

Ένας από τους κυριότερους λόγους που δύσκολα αποφασίζει κάποιος να ανανεώσει την όψη των μαρμάρινων επιφανειών, είναι η σκόνη που προκαλείται από την διαδικασία του γυαλίσματος. Κι αν μέχρι πρότινος το γυάλισμα και η σκόνη ήταν έννοιες ταυτόσημες, πλέον η δραστηριοποίηση της εταιρείας «Active Cleaning» στην περιοχή μας έρχεται να καταρρίψει το μύθο αυτό.

«Active Cleaning»

Οι άνθρωποι της Active Cleaning δεν γυαλίζουν απλά τα μάρμαρα του χώρου σας, αλλά «φροντίζουν» κυριολεκτικά για… τα πάντα! Από τη μετακίνηση και επανατοποθέτηση των επίπλων μέχρι την επισκευή και πραγματική φροντίδα του μαρμάρου έτσι ώστε να «αντέξει» για πολλά χρόνια ακόμα. Χαρακτηριστικά ο κ. Χαραλαμπίδης, ιδρυτής της εταιρείας μας δήλωσε τα εξής:

«Πολλοί διστάζουν να λειάνουν μαρμάρινες επιφάνειες είτε γιατί δεν θέλουν τη σκόνη είτε γιατί δεν θέλουν να ταλαιπωρηθούν μέσα από μια διαδικασία που, στα μάτια τους, φαντάζει σαν μια… μετακόμιση! Όταν λοιπόν τους λέμε πως εμείς, πρώτα και κύρια, δεν σηκώνουμε σκόνη και δευτερευόντως αναλαμβάνουμε να αφήσουμε τον χώρο όπως ακριβώς τον βρήκαμε (δηλ. τα έπιπλα ενός σαλονιού ή ενός lobby ξενοδοχείου, τα στασίδια μιας εκκλησίας κτλ.) δίχως οι ίδιοι να… κουνήσουν το δάχτυλό τους, τότε αρχίζουν να μας ακούνε! Κι αν αρχικά δεν το πιστεύουν, μόλις το δούνε στην πράξη, μετανιώνουν που δεν πήραν την απόφαση να μας φωνάξουν νωρίτερα.»

Και η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα της δουλειάς τους σε σπίτια, επαγγελματικούς χώρους και ιερούς ναούς «μιλάει» από μόνο του!

Η «Active Cleaning» παρέχει ΔΩΡΕΑΝ μελέτη, είτε πρόκειται για οικία είτε για επαγγελματικό ή άλλο χώρο, και καταγραφή όλων των εργασιών που απαιτούνται, ενώ παρέχει οδηγίες και τεχνική βοήθεια για τη μακροχρόνια φροντίδα του μαρμάρου μετά το γυάλισμά του!

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 34 πατώντας εδώ