Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Μαγειρική / ΓΥΡΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ: Με Σάλτσα Γιαούρτι!
ΓΥΡΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ: Με Σάλτσα Γιαούρτι!

ΓΥΡΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ: Με Σάλτσα Γιαούρτι!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (1 αξιολογήσεις, μέσος όρος: 5.00 από 5)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Υλικά:

2 φιλέτα Κοτόπουλο (τεμαχισμένα σε γύρο)

1 σκελίδα Σκόρδο (τριμμένο)

1 κ.γ. Πάπρικα

1 κ.γ. Κύμινο

1 κ.γ. Θυμάρι (φρέσκο)

Χυμός Λεμόνι (λίγος)

1 κ.γ. Μουστάρδα

30 γρ. Ελαιόλαδο

Αλάτι & Πιπέρι

Για τη Σάλτσα:

2 κ.σ. Γιαούρτι Στραγγιστό

1 κ.γ. Μουστάρδα

1 κγ. Μέλι

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά του γύρου κοτόπουλο και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο (συντήρηση) για 8 ώρες.

Σε μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας, ανακατεύουμε καλά και το βάζουμε στο ψυγείο.

Σε καυτό τηγάνι ρίχνουμε το γύρο και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει χρώμα.

Σερβίρουμε με τη σάλτσα και καλή σας όρεξη!