Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΑΝΑΚΑ: Ευχαριστήρια σπιστολή στους εταίρους του Σχεδίου Βιώσιμης Ανάπτυξης!
ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΑΝΑΚΑ: Ευχαριστήρια σπιστολή στους εταίρους του Σχεδίου Βιώσιμης Ανάπτυξης!

ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΑΝΑΚΑ: Ευχαριστήρια σπιστολή στους εταίρους του Σχεδίου Βιώσιμης Ανάπτυξης!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στους εταίρους του Σχεδίου Βιώσιμης Ανάπτυξης, με αφορμή την ολοκλήρωση και κατάθεση του σχετικού φακέλου. Η επιστολή έχει ως εξής:

Αξιότιμοι συνεργάτες.
3 χρόνια πριν ξεκινήσαμε μαζί μια κοινή πορεία για τη σύνταξη και κατάθεση φακέλου επιχορήγησης για το πρόγραμμα Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης «Καβάλα 2023: Δημιουργική πόλη – τουριστικός προορισμός αριστείας».
Το Σεπτέμβριο του 2016 το εταιρικό μας σχήμα, με συνεργασία και σύμπνοια, ξεπερνώντας τις δυσκολίες που πάντα προκύπτουν σε μια τόσο ευρεία συνεργασία, κατάφερε να καταθέσει έναν ολοκληρωμένο φάκελο δεκατεσσάρων έργων, ένα συνεκτικό και ολοκληρωμένο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, το οποίο έτυχε της έγκρισης χρηματοδότησης από την ΠΑΜΘ.
Στα επόμενα δύο χρόνια, με συνέπεια και αλληλοβοήθεια, ο καθένας από εμάς ανέλαβε να καταθέσει τα έργα που του αναλογούσαν στα πλαίσια της πρόσκλησης χρηματοδότησης.
Είμαστε πια στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους συνδημότες μας, πως από τις 31 Ιουλίου 11 από τις 14 πράξεις του ΣΒΑΑ Καβάλας που έχουν προκηρυχθεί είναι πια κατατεθειμένα, και έτοιμα να περάσουν την τελική έγκριση της ΠΑΜΘ για την εκτέλεσή τους ή την εκκίνηση των διαγωνιστικών διαδικασιών για την ανάθεσή τους.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά και δημοσίως όλους του φορείς και το προσωπικό του εταιρικού μας σχήματος:
1. Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ»,
2. Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία
3. Επιμελητήριο Καβάλας
4. Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας – Θάσου
5. Οργανισμός Λιμένος Καβάλας
6. Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στην περιφέρεια ΑΜΘ, τον Περιφερειάρχη κ. Μέτιο και τα στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης για την υπομονή και την αρωγή τους στο έργο μας.
Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους Αντιδημάρχους Δημοσθένη Τουλκίδη, και Ευαγγελία Δρακονάκη, τον πρώην Αντιδήμαρχο Φίλιππο Φιλιππίδη, τους υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου, στη Διεύθυνση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Ψηφιακών Υπηρεσιών, στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και στη Διεύθυνση Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού, για τις αμέτρητες ώρες που αφιέρωσαν επιλύοντας κάθε λογής θέματα και ζητήματα, συμβάλλοντας καθοριστικά στην τελική μας επιτυχία.
Συνεχίζουμε πλέον, με την υλοποίηση όλων αυτών των έργων πνοής, που θα βελτιώσουν την όψη, τις υποδομές, και την αναπτυξιακή δυναμική της πόλης μας.