Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Αθλητικά / ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ: Ένας Καβαλιώτης στους κορυφαίους μαραθωνοδρόμους του 2018!
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ: Ένας Καβαλιώτης στους κορυφαίους μαραθωνοδρόμους του 2018!

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ: Ένας Καβαλιώτης στους κορυφαίους μαραθωνοδρόμους του 2018!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Στις 07:45 το πρωί της Κυριακής 11 Νοεμβρίου 2018 ξεκίνησε στην Αθήνα ο αυθεντικός 36ος Μαραθώνιος με περίπου 50.000 δρομείς από 105 χώρες -από όλον τον κόσμο- να έχουν κατακλύσει το λεκανοπέδιο, αποδεικνύοντας τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής. Πέραν της κλασικής διαδρομής των 42 χιλιομέτρων, περιλαμβάνονταν διαδρομές 5 και 10 χιλιομέτρων, αλλά και αγώνες για παιδιά και Άτομα με ειδικές Ανάγκες.

Για ακόμη μία χρονιά, ο Καβαλιώτης πανελληνιονίκης δρομέας μεγάλων αποστάσεων Δημοσθένης Ευαγγελίδης -ιατρός στο επάγγελμα που ζει εδώ και χρόνια μόνιμα στην Αγγλία- έδωσε το «παρών» σε αυτήν τη μεγάλη γιορτή του Κλασικού Αθλητισμού, πετυχαίνοντας σπουδαία διάκριση, κατακτώντας τη 11η θέση στην τελική κατάταξη, με χρόνο 02:29:47!

Για τους Έλληνες στην  πρώτη θέση τερμάτισε ο Κώστας Γκελαούζος, στη δεύτερη ο Χριστόφορος  Μερούσης, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Καραΐσκος.

Σε μία υπέροχη ημέρα που η υγρασία δεν βοήθησε το ρεκόρ διαδρομής, ο MISOI BRIMIN KIPKORIR ήταν  ο μεγάλος νικητής με χρόνο 2ώρες 10 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα

Αναλυτικά οι χρόνοι του Ευαγγελίδη:

Πηγή: kavalapost, proininews