Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Αποστράγγιση οδών Κρηνίδων!
ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Αποστράγγιση οδών Κρηνίδων!

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Αποστράγγιση οδών Κρηνίδων!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Υπογράφηκε από τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, παρουσία της Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Εθαγγελίας Δρακονάκη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, η σύμβαση του έργου, για την αποστράγγιση των οδών του οικισμού των Κρηνίδων.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το έργο «Αποκατάσταση αποστράγγισης οδών 2018», προϋπολογισμού μελέτης 230.000 ευρώ. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στην οδό Φιλίππου, την κεντρική οδό των Κρηνίδων, από την οποία εισέρχεται στον οικισμό, όλη η κυκλοφορία που προέρχεται κυρίως από την Καβάλα. Υπήρχε μέχρι τώρα σοβαρό πρόβλημα, δεδομένου ότι η οδός δεν διαθέτει δίκτυο για τη συλλογή και την απορροή των ομβρίων υδάτων και το ζήτημα αυτό, πρόκειται να επιλύσει το πιο πάνω έργο. Θα κατασκευαστούν ομβριοσυλλογές, «επισκέψιμα» φρεάτια και γενικότερα θα γίνουν εργασίες προς την κατεύθυνση διευθέτησης της ροής των νερών, για την αποφυγή πλημμυρών στην συγκεκριμένη περιοχή.

Η έκπτωση, που έδωσε η μειοδότρια εταιρεία για το έργο και αναδείχθηκε ανάδοχος, είναι της τάξης του 47,7%, επί του προϋπολογισμού.