Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ημέρα Πρόληψης Διαβήτη!
ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ημέρα Πρόληψης Διαβήτη!

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ημέρα Πρόληψης Διαβήτη!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Για πρώτη φορά στην περιοχή μας οι Δήμοι Καβάλας, Δράμας, Παγγαίου, Νέστου, ο Ιατρικός σύλλογος Καβάλας, ο Ιατρικός σύλλογο Δράμας, και ο σύλλογος ατόμων με νεανικό σακχαρώδη διαβήτη Ν.Καβάλας συνεργάζονται με την εταιρεία  MEDTRUST διοργανωνοντας τις εκδηλώσεις : «Ημέρες Πρόληψης Διαβήτη».

Η εταιρεία που αντιπροσωπεύουμε θα διαθέσει  ένα όχημα μεγάλων διαστάσεων, ειδικά διαμορφωμένο,  ως κινητό εργαστήριο, σε κεντρικά σημεία των πόλεων. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα προβεί σε δωρεάν μετρήσεις σακχάρου προς το κοινό που θα προσέλθει. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων θα δίνονται σε ειδική φόρμα ώστε ο ενδιαφερόμενος να μπορεί να τα προσκομίσει στον θεράποντα ιατρό του.

Η εταιρεία που αντιπροσωπεύουμε πιστή στην κοινωνική αποστολή της, διοργανώνει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα τις «Ημέρες Πρόληψης Διαβήτη». Η Med Trust A.E. είναι μια οικογενειακή εταιρία  με έδρα την Αυστρία, που δραστηριοποιήται σε περισσότερες από εξήντα χώρες σε όλο τον κόσμο διαθέτοντας συσκευές και προϊόντα που δίνουν λύσεις στα άτομα που πάσχουν από το σακχαρώδη διαβήτη.

Επειδή η οικονομική κρίση εμποδίζει αρκετούς συμπολίτες μας από τη διενέργεια προληπτικών εξετάσεων, ελπίζουμε οτι οι «Ημέρες Πρόληψης Διαβήτη» θα τύχουν προβολής και από το μέσο σας.

Χρήσιμες πληροφορίες για τον σακχαρώδη διαβήτη και για τα προιόντα της εταιρείας μας  θα βρείτε στο  www.wellion.gr

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των δωρεάν μετρήσεων έχει ως εξής:

Σάββατο 9/12/2017 Πλατεία Καπνεργάτη στην Καβάλα  ώρες 08.30 -13.00

Δευτέρα 11/12/2017 Πλατεία Νικοτσάρα (πιάτσα TAXI) Ελευθερούπολη ώρες 08.30 -13.00

Τρίτη 12/12/2017 απέναντι από το Ειρηνοδικείο Χρυσούπολης    ώρες 08.30 -13.00

Τετάρτη 13/12/2017 Οδός Πατριάρχου Διονυσίου (Δίπλα στο ΞΕΝΙΑ)     ώρες 08.30 -13.00