Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Η Καβάλα προετοιμάζεται για την κακοκαιρία!
ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Η Καβάλα προετοιμάζεται για την κακοκαιρία!

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Η Καβάλα προετοιμάζεται για την κακοκαιρία!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Την ετοιμότητα για τον συντονισμό των ενεργειών, όλων των αρμόδιων φορέων, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, λόγω χιονοπτώσεων, παγετού, ή πλημμυρών, εξέτασε το πρωί της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου 2018, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, με την προεδρεία της Δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα.

Έγινε εκτενής συζήτηση για το επίπεδο ετοιμότητας, όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και των άλλων σχετικών φορέων, όπως και για τον συντονισμό τους, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και την εμπειρία από τις παρεμβάσεις σε προηγούμενες περιπτώσεις. Εξετάστηκε η διαθεσιμότητα, σε προσωπικό, σε μηχανήματα και οχήματα, όπως και το απαραίτητο υλικό, για τις παρεμβάσεις σε περίπτωση κακοκαιρίας.

Στην σύσκεψη του Σ.Τ.Ο., εκτός από τη Δήμαρχο παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Αναστάσιος Τσουρουκίδης, ο εντεταλμένος σύμβουλος πολιτικής προστασίας, Θεόδωρος Τζαρτζάρης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚΧαρ. Κουφατζής, εκπρόσωποι του Δασαρχείου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, και άλλων συναρμόδιων φορέων, Πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων, προϊστάμενοι υπηρεσιών, όπως της Δημοτικής Αστυνομίας και της πολιτικής προστασίας του Δήμου και άλλοι.