Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Πρόστιμα στην παράνομη αφισοκόλληση!
ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Πρόστιμα στην παράνομη αφισοκόλληση!

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Πρόστιμα στην παράνομη αφισοκόλληση!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Το Τμήμα Καθαριότητας στην προσπάθεια του, για την συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Δημοτών, προέβη στον καθαρισμό στύλων, πινακίδων δημόσιας πληροφόρησης, υποσταθμών εγκαταστάσεων κοινής ωφέλειας, πινακίδων οδικής σήμανσης και στους φωτεινούς σηματοδότες από επικόλληση διαφημίσεων, εκδηλώσεων, χαρτιών ενοικιαστηρίων  και πάσης φύσεως αυτοκόλλητων.

Για να αποδώσουν καρπούς, οι συντονισμένες προσπάθειες του Τμήματος, παρακαλούνται θερμά οι πολίτες του Δήμου μας, να διατηρήσουν καθαρούς τους πεζοδρόμους, κεντρικούς δρόμους και τις συνοικίες από αφισοκολλήσεις και πάσης φύσεως διαφημιστικών αυτοκόλλητων.

Ο Κανονισμός Καθαριότητας και συγκεκριμένα το Άρθρο 23 «Αφισοκολλήσεις και Διανομή Φυλλαδίων» αναφέρει ότι απαγορεύεται αυστηρώς η Αφισοκόλληση, η αναγραφή διαφημίσεων, συνθημάτων graffitiκλπ, επί οδών, πεζοδρομίων, τοίχων πλατειών, μνημείων, σε στύλους κλπ.

Σε περιπτώσεις παράβασης, εκτός από το πρόστιμο 90,00 € έως 300,00 € ανάλογα με την περίπτωση (Άρθρο 26 «Κυρώσεις»), βαρύνει σωρευτικά τον διαφημιζόμενο αλλά και τον διαφημιστή η δαπάνη για την απορρύπανση από τις αφίσες, τις διαφημίσεις κτλ.