Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Παγγαίο / ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ: Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και αντικατάσταση προβλημάτων αγροτικής οδοποιίας!
ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ: Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και αντικατάσταση προβλημάτων αγροτικής οδοποιίας!

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ: Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και αντικατάσταση προβλημάτων αγροτικής οδοποιίας!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Πρόταση συνολικού προϋπολογισμού 3.100.000 ευρώ, που αφορά στην αντιπλημμυρική προστασία των οικισμών Νέας Περάμου, Νέας Ηρακλείτσας και Ελευθερούπολης, υπέβαλε η Δημοτική Αρχή, έχοντας πάντα ως γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών του Δήμου Παγγαίου και την προστασία των ίδιων αλλά και των περιουσιών τους από ακραία καιρικά φαινόμενα. Η πρόταση περιλαμβάνει την «Κατασκευή Δικτύων αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στο Δήμο Παγγαίου» και υποβλήθηκε για ένταξη στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ», στο πλαίσιο της πρόσκλησης VI που έχει τίτλο «Έργα Αντιπλημμυρικής προστασίας».

Συνολικά 868.000 ευρώ για την αγροτική οδοποιία του Δήμου Παγγαίου, εγκρίθηκαν από την πρόσκληση ΙV «Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις», μέσω του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ».  Η απόφαση αυτή του υπουργού Εσωτερικών κ.  Αλέξη Χαρίτση ήρθε να δικαιώσει την προσπάθεια αλλά και το όραμα της Διοίκησης του Δήμου Παγγαίου και ειδικότερα του Δημάρχου κ. Φίλιππου Αναστασιάδη, σχετικά με την ανάπτυξη και στήριξη του αγροτικού τομέα στο Δήμο Παγγαίου. Με το έργο αυτό θα αποκατασταθούν προβλήματα που υπάρχουν στο δίκτυο της αγροτικής οδοποιίας στα όρια του Δήμου και θα βελτιωθεί η πρόσβαση τόσο στα αγροκτήματα όσο και σε κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.