Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ: Με στόχο την αναβάθμιση!
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ: Με στόχο την αναβάθμιση!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ: Με στόχο την αναβάθμιση!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (1 αξιολογήσεις, μέσος όρος: 2.00 από 5)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η Δημοτική Αγορά της Καβάλας παραμένει μετά από δεκαετίες ένα από τα σημαντικότερα οικονομικά κέντρα της πόλης αλλά και έναν από τους πλέον επισκέψιμους χώρους του κέντρου. Στόχος της Αναστασίας Ιωσηφίδου, Προέδρου της Δημωφέλειας που είναι το νομικό πρόσωπο του Δήμου που διαχειρίζεται τον χώρο, είναι η περαιτέρω αναβάθμιση του χώρου έτσι ώστε να προσελκύσει ακόμη περισσότερους καταναλωτές.

Δωρεάν στάθμευση… στον ορίζοντα!

Μία από τις προτεραιότητες της κυρίας Ιωσηφίδου είναι να προσφέρει τη δυνατότητα ευκολότερης και οικονομικότερης προσέγγισης της Δημοτικής Αγοράς από τους καταναλωτές που κατεβαίνουν στο κέντρο με το αυτοκίνητό τους. Η σκέψη είναι να δοθεί η δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης στο κλειστό αλλά και στο υπαίθριο πάρκινγκ υπό προϋποθέσεις στους καταναλωτές που προτιμούν τον χώρο για τα ψώνια τους.

Διαγωνισμός για νέο λογισμικό

Δυστυχώς το υπάρχον λογισμικό που διαχειρίζεται τους χώρους στάθμευσης δεν δίνει τη δυνατότητα της απαιτούμενης ευελιξίας έτσι ώστε να οριστικοποιηθούν και οι προϋποθέσεις για το δωρεάν παρκάρισμα. Για το λόγο αυτό η «Δημωφέλεια» προχώρησε στην προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος ηλεκτρονικής διαχείρισης του χώρου, στο οποίο θα μπορούν να προβλεφθούν και οι απαραίτητες παράμετροι για την θέσπιση του δωρεάν παρκαρίσματος.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 33 πατώντας εδώ