Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ: Στην έκθεση της Κύπρου!
ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ: Στην έκθεση της Κύπρου!

ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ: Στην έκθεση της Κύπρου!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συμμετοχή του Δήμου Καβάλας στην τουριστική έκθεση ΤΑΞΙΔΙ 2018 που πραγματοποιήθηκε από 20-22 Μαΐου στην Λευκωσία της Κύπρου. Η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και της επιτροπής τουριστικής προβολής και ανάπτυξης, Αναστασία Ιωσηφίδου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την Καβάλα ως τουριστικό προορισμό σε ένα ιδιαίτερα θερμό κοινό, το οποίο κατέκλυσε το περίπτερο της καβαλιώτικης αποστολής, υποχρεώνοντας την επιχείρηση, με την βοήθεια της αεροπορικής εταιρίας Blue Air που εκτελεί το δρομολόγιο Καβάλα Λάρνακα τους καλοκαιρινούς μήνες, να ενισχύσει με επιπλέον προωθητικό υλικό την παρουσία της.

Η Αν. Ιωσηφίδου πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους των πολιτικών αρχών, των επιχειρηματικών φορέων, της εκπαιδευτικής κοινότητας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης της μεγαλονήσου, θέτοντας τις βάσεις για μια πολυεπίπεδη συνεργασία στους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού, αλλά και της εκπαίδευσης, καθώς είναι σε εξέλιξη συμφωνία συνεργασίας του Δήμου Καβάλας με το Πανεπιστήμιο Frederick της Λευκωσίας για την χορήγηση υποτροφιών.

Επιπλέον υπήρξε σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων με τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία της Κύπρου, όπου παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες αμφίδρομης συνεργασίας, που θα ενισχύσει την ροή τουριστών από την Κύπρο προς την Καβάλα, στους τομείς του θρησκευτικού, του εναλλακτικού και του σχολικού τουρισμού. Τέλος η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ είχε συναντήσεις με αεροπορικές εταιρίες μικτών συμφερόντων που έχουν έδρα ή δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, αναδεικνύοντας  τα πλεονεκτήματα του αερολιμένα Μέγας Αλέξανδρος της Καβάλας και σε συνεννόηση  με τον αερολιμενάρχη  Καβάλας κ. Δασκάλου,  προσκάλεσε αυτές να επισκεφθούν την πόλη και το αεροδρόμιο μας, προκειμένου να υπάρξει ένας δεύτερος γύρος συζητήσεων. Η πρόσκληση έγινε αποδεκτή και θα υπάρξει συνέχεια τις επόμενες ημέρες.

Αποτέλεσμα εικόνας για Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συμμετοχή του Δήμου Καβάλας στην τουριστική έκθεση ΤΑΞΙΔΙ 2018 που πραγματοποιήθηκε από 20-22 Μαΐου στην Λευκωσία της Κύπρου. Η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και της επιτροπής τουριστικής προβολής και ανάπτυξης, Αναστασία