Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Αθλητικά / ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ: Τελικοί Αγώνες ποδοσφαίρου 6Χ6!
ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ: Τελικοί Αγώνες ποδοσφαίρου 6Χ6!

ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ: Τελικοί Αγώνες ποδοσφαίρου 6Χ6!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου το 19ο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 6Χ6 Δημοτικών Σχολείων Δήμου Καβάλας που διοργάνωσε η Διεύθυνση Αθλητισμού & Παιδείας της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ».

Στο πρωτάθλημα πήραν μέρος 27 ομάδες αγοριών και 18 ομάδες κοριτσιών, συμμετείχαν περισσότεροι από 500 μαθητές και μαθήτριες καιδιεξήχθησαν συνολικά 87 ποδοσφαιρικοί αγώνες στα γήπεδα GoalofFiveστο Περιγιάλι.

Στον μικρό τελικό των κοριτσιών η ομάδα του 9ου Δημοτικού Σχολείου αντιμετώπισε αυτήν του Δημοτικού ΣχολείουΠαληού.Νικήτρια αναδείχθηκε ηομάδατου Δημοτικού ΣχολείουΠαληού με σκορ 1 – 0. Στον αντίστοιχο αγώνα των αγοριών η ομάδα του Δημοτικού Σχολείου Φιλίππων αντιμετώπισε αυτήν του Δημοτικού ΣχολείουΑμυγδαλεώνα.Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδατου Δημοτικού ΣχολείουΦιλίππων με σκορ 5 – 4.

Στον τελικό των κοριτσιών, η ομάδα του 2ου Δημοτικού Σχολείου αντιμετώπισε την ομάδα του 21ουΔημοτικού Σχολείου.Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του 21ου Δημοτικού Σχολείου με σκορ 1 – 0. Στο τελικό αγώνα των αγοριών η ομάδα του 5ου Δημοτικού Σχολείου αντιμετώπισε την ομάδα του 16ου Δημοτικού Σχολείου. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του 16ου Δημοτικού Σχολείου με σκορ 6 – 2.

Φέτος για πρώτη φορά διοργανώθηκε διαγωνισμός ευστοχίας Γονέων – Μαθητών. Στο διαγωνισμό «ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ- ΓΙΟΙ» συμμετείχαν 20 ζευγάρια. Νικητές αναδείχθηκαν οι Λαζαρίδης Λευτέρης (γιός) – Δαμιανός (μπαμπάς) του Δημοτικού Σχολείου Φιλίππων. Στον αντίστοιχο «ΜΑΜΑΔΕΣ – ΚΟΡΕΣ»συμμετείχαν 13 ζευγάρια. Νικήτριες αναδείχθηκαν οι Ανανιάδου Παναγιώτα (κόρη) – Ελπίδα (μαμά) του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελετή απονομής των κυπέλλων στους πρωταθλητές μαθητές, τίμησε με την παρουσία του ο Θοδωρής Ζαγοράκηςαρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004, ο οποίος από κοινού με την πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης ΑναστασίαΙωσηφίδου και τον Διευθυντή της Α΄Βάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καβάλας Κωνσταντίνο Μπαντίκο έκαναν τις απονομές.

Η πρόεδρος της επιχείρησης απένειμε στον πρώην αρχηγό της Εθνικής ομάδας και νυν ευρωβουλευτή τιμητική πλακέτα προς ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και εν γένει στον ελληνικό αθλητισμό . Ο κ. Ζαγοράκης από την πλευρά του ευχαρίστησε την κ. Ιωσηφίδου για την τιμή και συνεχάρη την δημοτική επιχείρηση για την άψογη διοργάνωση του πρωταθλήματος .

Η διοίκηση της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» ευχαριστεί τον κ. Σίμο Ανθουλάκη για την ευγενή παραχώρηση της χρήσης των γηπέδων «GoalofFive»,  για τη διεξαγωγή των αγώνων.