Τελευταία Νέα
Αρχική Σελίδα / Για το Σπίτι / Διακόσμηση / ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Oι 5 τάσεις που θα κυριαρχήσουν την φετινή άνοιξη!
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Oι 5 τάσεις που θα κυριαρχήσουν την φετινή άνοιξη!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Oι 5 τάσεις που θα κυριαρχήσουν την φετινή άνοιξη!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (1 αξιολογήσεις, μέσος όρος: 4.00 από 5)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Λίγο πριν την άνοιξη, θέλουμε να ανανεώσουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τον χώρο μας. Το σπίτι μπορεί πραγματικά να «ανθίσει» αν του προσθέσουμε μικρές πινελιές φρεσκάδας. Η άνοιξη του 2017 φέρνει στο σπίτι μας τον «χαλκό», την τάση «χούγκα» (τον δανέζικο τρόπο αντίληψης για την ευτυχία που έχει προχωρήσει τόσο στη μόδα όσο και τη διακόσμηση και αγαπά την άνεση) και το Navy Blue…

Xαλκός

Ο χαλκός είναι hot τάση στη διακόσμηση την φετινή άνοιξη. Το ιδιαίτερο χρώμα του μπορεί να δώσει μια ξεχωριστή διακοσμητική πινελιά στον χώρο.

Ταπετσαρία από… μάρμαρο

Είναι μια τάση που την βλέπουμε συνεχώς στο Pinterest. Το μάρμαρο μπορεί να μπει στο σπίτι με πρωτότυπους τρόπους αρκεί να υπάρχει φαντασία. Ενας άκρως στιλάτος και οικονομικός είναι η ταπετσαρία.

Ακρυλικό

Η’ αλλιώς Plexiglass. Χρησιμοποιείται αντί του γυαλιού και είναι ελαφρύτερο και ανθεκτικότερο από αυτό. Χρησιμοποιήστε ακρυλικό στα έπιπλα… Μεγαλώνει το χώρο!

Ηygge

Είναι η δανέζικη αντίληψη για τη ευτυχία και προφέρεται «χούγκα». Η λέξη «χούγκα» περιγράφει το συναίσθημα ή τη διάθεση που προκύπτει από την ευχαρίστηση που σου δημιουργείται όταν κάνεις τις απλές, καθημερινές στιγμές πιο όμορφες. Mπαίνει στη διακόσμηση με πινελιές που αποπνέουν ζεστασιά και άνεση.  Είναι η τάση της άνοιξης.

Νavy BLue

Είναι το νέο μαύρο. To χρώμα που θα κυριαρχήσει στη μόδα αλλά και τη διακόσμηση τη νέα χρονιά. Αναβαθμίζει πραγματικά το χώρο!

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος πατώντας εδώ