Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΚΑΒΑΛΑ: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ… Με οδηγό τον εθελοντισμό!
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΚΑΒΑΛΑ: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ… Με οδηγό τον εθελοντισμό!

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΚΑΒΑΛΑ: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ… Με οδηγό τον εθελοντισμό!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ο Θεόφιλος Ηλ. Κωστούλας, Σαρακατσάνος στη καταγωγή, γεννήθηκε στην Καβάλα στις 21 Σεπτεμβρίου του 1983 και μεγάλωσε στη γειτονιά της Κηπούπολης. Είναι υιός του chef Ηλία Κωστούλα και της συνταξιούχου ξενοδοχοϋπαλλήλου Κυριακής Φυσεκίδου. Είναι παντρεμένος με την Ηλιάνα Στεφανίδου από τον Αμυγδαλεώνα και μένουν μόνιμα στη περιοχή του Προφήτη Ηλία. Το βασικό του επάγγελμα είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος.

Σπουδές

  • Το 2006 ολοκλήρωσε επιτυχώς της σπουδές του στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο τμήμα Διαιτολογίας – Διατροφής της σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων. Από τότε έχει εργαστεί ως διαιτολόγος στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας, σε γυμναστήρια της πόλης και κέντρα κοσμητικής ιατρικής, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια είναι ιδιοκτήτης νόμιμου Διαιτολογικού κέντρου επί της οδού Φιλικής Εταιρείας στην Καβάλα.
  • Το 2009 ολοκληρώνοντας τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις απέκτησε το πτυχίο ειδικής εκπαίδευσης Αρτοποιού από το ΚΕΕΜ Σπάρτης.
  • Το 2017 αρίστευσε στην απόκτηση της Παιδαγωγικής Επάρκειας από τη σχολή ΑΣΠΑΙΤΕ Σαπών.
  • Είναι κάτοχος πτυχίων πληροφορικής και μιλάει άπταιστα 4 ξένες γλώσσες.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ – ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Από το 2010 μέχρι και σήμερα είναι εθελοντής στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Από το 2015 είναι αρχηγός του Σώματος Εθελοντών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Καβάλας και από τις αρχές του 2019 αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος της Καβάλας του Ερυθρού Σταυρού. Έχει αμέτρητες εθελοντικές ώρες στο βιογραφικό του μέσω της συμμετοχής του σε φιλανθρωπικά bazaar, αναζήτηση αγνοουμένων, πυροπροστασία και πυρόσβεση, συλλογή τροφίμων για τους συμπολίτες μας, παροχή πρώτων βοηθειών σε μεγάλες διοργανώσεις όπως αγώνες δρόμου, θεατρικές παραστάσεις, αθλητικά γεγονότα και συναυλίες.

Από το 2006 είναι διαιτητής εθνικών κατηγοριών στο άθλημα της πετοσφαίρισης σάλας και άμμου (volley & beachvolley)

κ. Κωστούλα, γιατί πιστεύετε ότι οι συμπολίτες μας θα πρέπει να εμπιστευθούν τη ψήφο τους σε εσάς;

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά μέσω της εθελοντικής μου δράσης καθώς και η καθημερινή μου επαφή με το κόσμο μέσω του επαγγέλματός μου, και όχι μόνο, με έχει βοηθήσει αρχικά στην κατανόηση και κατ’ επέκταση στη διαχείριση και αντιμετώπιση των προβλημάτων των συμπολιτών μας. Αυτό σε συνδυασμό με τη ψυχραιμία, τη διάθεση και το πείσμα που με χαρακτηρίζει πιστεύω ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο τόσο για την αξιοποίηση πόρων όσο και στην επίλυση προβλημάτων.