Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΚΑΒΑΛΑ: ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ… Μην με ψηφίσετε!
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΚΑΒΑΛΑ: ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ… Μην με ψηφίσετε!

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΚΑΒΑΛΑ: ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ… Μην με ψηφίσετε!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ο Γιάννης Θεοχαρίδης, όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, πρωτοτυπεί σε αυτές τις εκλογές παραθέτοντάς μας τον λόγο για τον οποίο δεν θα έπρεπε να τον ψηφίσουμε. Χιούμορ, οξυδέρκεια ή «εκ πείρας» σαρκασμός της εκλογικής συνείδησης των Ελλήνων… όπως και να το πάρει κανείς δεν παύει να έχει δίκιο! Ας τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα… γι’ αυτούς που δεν γνωρίζουν ήδη τον Συνταξιούχο «Εργάτη του Βιβλίου» της Καβάλας!

Βιογραφικό

  • Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1955, όπου μεγάλωσε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα οικονομικά και στη διοίκηση επιχειρήσεων.
  • Εργάστηκε ως Επιθεωρητής Διαχειρίσεων στην Ζυθοποιία Κάρολος Φιξ, την διετία 1978-1979 και ως Προϊστάμενος Πωλήσεων Β. Ελλάδος στην Ελληνική Ζυθοποιία (FIX, ALFA, SPATEN κ.α.), την διετία 1980-1981.
  • Το 1982 ήρθε στην Καβάλα, ως προωθημένο στέλεχος της Ζυθοποιίας Ελλάδος και της Löwenbrau Hellas, για να αναλάβει την Επιθεώρηση Πωλήσεων της Αν. Μακεδονίας & Θράκης μέχρι το 1990.
  • Από το 1990 μέχρι σήμερα διαχειρίζεται τις οικογενειακές επιχειρήσεις ΔΟΜΗ (Βιβλιοπωλείο), INTERSYA (Κέντρο Ανατολικών Γλωσσών) και ABITARE (Γυναικεία Μόδα).
  • Την τετραετία 1977-1980 συμμετείχε στην οργάνωση και υλοποίηση εκδηλώσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης στην περιοχή των 40 Εκκλησιών, στα πλαίσια  των Δημητρίων.
  • Από το 1999 μέχρι σήμερα συμμετέχει με τον Σύλλογο Βιβλιοπωλών Καβάλας στην οργάνωση εκδηλώσεων Βιβλίου (εκθέσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις κλπ.) που γίνονται στην πόλη, σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας και άλλους φορείς.
  • Είναι παντρεμένος από το 1981, με την Κατερίνα Αμαξοπούλου – Θεοχαρίδου, καθηγήτρια Ανατολικών Γλωσσών από την Κωνσταντινούπολη, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά.