Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΚΑΒΑΛΑ: ΝΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ… Στις 27 Μαΐου αρχίζουμε!
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΚΑΒΑΛΑ: ΝΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ… Στις 27 Μαΐου αρχίζουμε!

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΚΑΒΑΛΑ: ΝΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ… Στις 27 Μαΐου αρχίζουμε!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (2 αξιολογήσεις, μέσος όρος: 2.50 από 5)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ο Νάνος Κωνσταντίνος γεννήθηκε το 1962 στην Γερμανία. Πατέρας του είναι ο Στυλιανός Νάνος (συνταξιούχος) και μητέρα του η Ελευθερία Νάνου. Είναι παντρεμένος με την Γαβριέλα Τσολακίδου και έχουν δύο παιδιά, τον Στυλιανό και την Στυλιανή Νάνου.

Κ. Νάνο, έχετε κλείσει σχεδόν τέσσερις δεκαετίες επαγγελματικής δραστηριότητας στην περιοχή μας.

Ακριβώς! Για περισσότερα από 35 χρόνια ασκώ το επάγγελμα του Λογιστή-Φοροτεχνικού, με δράση σε όλο το φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας της περιοχής μας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με σεβασμό στον κόπο και τον αγώνα του επαγγελματία.

Αν δεν κάνουμε λάθος, ο αθλητισμός ήταν σημαντικό κομμάτι στη ζωή σας;

Από την ηλικία των 15 χρόνων ασχολήθηκα εντατικά με τον αθλητισμό και ειδικότερα με την τεχνική κολύμβηση ως αθλητής του Ο.Θ.Α. Καβάλας. Κατάφερα να κατακτήσω πανελλήνια πρωταθλήματα και συμμετείχα στην Εθνική Ανδρών, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που έγινε τον Αύγουστο του 1980 στην Μπολόνια της Ιταλίας. Έκτοτε οι δράσεις μου ήταν γύρω από τον αθλητισμό, συμμετέχοντας για 3 χρόνια ως ταμίας στο Δ.Σ. του ερασιτέχνη ΑΟ Καβάλα.

Αυτό τον Μάιο συμμετέχετε σε 2 εκλογικές αναμετρήσεις. Στις Δημοτικές εκλογές για την πόλη της Καβάλας αλλά και στις Ευρωεκλογές.

Έτσι είναι. Όπως το 2014, έτσι και σήμερα, συμμετέχω στον συνδυασμό του Μάκη Παπαδόπουλου… τον « ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ». Αισθάνομαι ότι ο Μάκης Παπαδόπουλος είναι πλέον πιο ώριμος, έμπειρος και ικανός να αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου, αφήνοντας πίσω το χθες και τις παλιές αντιλήψεις. Είναι καιρός μαζί του να αλλάξουμε πολλά. Στις 26 Μαΐου με τον Μάκη Παπαδόπουλο αποφασίζουμε για την ανανέωση και την ελπίδα, για τον δήμο της συνεννόησης και της συνεργασίας. Στις 26 Μαΐου λοιπόν ψηφίζουμε και στις 27 Μαΐου αρχίζουμε!

Και με τις Ευρωεκλογές πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε;

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και ευαισθησίας στις νέες γενιές, στην Ελλάδα της Ευρώπης και του μέλλοντος, για μια Ελλάδα απαλλαγμένη από την χρεοδουλοπαροικία και την ερημοποίηση, συμπορεύομαι με το κόμμα ΜέΡΑ25 ως υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Ευχή μου μία και μοναδική! Δύναμη και υγεία σε όλους και να αγωνιζόμαστε για το καλό του τόπου μας και της πατρίδας μας.