Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΚΑΒΑΛΑ: ΠΑΠΠΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ… με οδηγό την εμπειρία!
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΚΑΒΑΛΑ: ΠΑΠΠΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ… με οδηγό την εμπειρία!

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΚΑΒΑΛΑ: ΠΑΠΠΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ… με οδηγό την εμπειρία!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ο Λεωνίδας Παππάς γεννήθηκε το 1982 στην Καβάλα. Γονείς του είναι ο Γεώργιος Παππάς, συνταξιούχος Δικηγόρος, και η Τζένη Παππά, χημικός εργοδηγός.

Είναι Δικηγόρος-Εργατολόγος και ασκεί μαχόμενη δικηγορία στην πόλη της Καβάλας, με εξειδίκευση στα ασφαλιστικά-εργασιακά ζητήματα. Είναι νομικός σύμβουλος πολλών σωματείων εργαζομένων στη Βόρεια Ελλάδα.

Είναι παντρεμένος με την Χρυσή Βούλγαρη, δικαστική υπάλληλο, και έχουν μία κόρη, την Ξένια Παππά.

Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος Καβάλας ανελλιπώς από το 2006, ενώ έχει διατελέσει εκπρόσωπος τύπου της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Καβάλας.

Εκλέγεστε ανελλιπώς από το 2006 δημοτικός σύμβουλος στην Καβάλα. Αυτή τη φορά συμμετέχετε στον συνδυασμό του Θόδωρου Μουριάδη. Για ποιο λόγο;

Σε αυτήν την εκλογική μάχη αποφάσισα να δώσω και πάλι το «παρών», αυτή τη φορά στο πλευρό του Θόδωρου Μουριάδη, για δύο λόγους:

1)Διότι αισθάνομαι ότι μπορώ, με την μικρή εμπειρία και τη μεγάλη διάθεσή μου, να βοηθήσω να δημιουργήσουμε ένα «Σύγχρονο Δήμο», ιδίως ενόψει των προκλήσεων του «Κλεισθένη», και

2)Διότι εμπιστεύομαι το Θόδωρο Μουριάδη. Τον γνώρισα το 2010, συνεργάστηκα μαζί του και θεωρώ ότι ξεχωρίζει για το ήθος και την εργατικότητά του. Έχει θέσεις και απόψεις και δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος. Δεν τον ενδιαφέρουν οι επόμενες εκλογές, αλλά οι επόμενες γενιές!

Εύχομαι σε όλους όσοι θα δοκιμαστούν στις επερχόμενες εκλογές υγεία, δύναμη και καλό αγώνα!