Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Νέστος / ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΝΕΣΤΟΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΙΩΤΗΣ… Έφτασε η ώρα να προστατεύσουμε τον τόπο που ζούμε! (ΒΙΝΤΕΟ)
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΝΕΣΤΟΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΙΩΤΗΣ… Έφτασε η ώρα να προστατεύσουμε τον τόπο που ζούμε! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΝΕΣΤΟΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΙΩΤΗΣ… Έφτασε η ώρα να προστατεύσουμε τον τόπο που ζούμε! (ΒΙΝΤΕΟ)

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ο Κωνσταντίνος Χιώτης γεννήθηκε στην Χρυσούπολη Νέστου όπου και ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Η στρατιωτική καριέρα που ακολούθησε, ξεκίνησε το 1986 και ολοκληρώθηκε το 2016, υπηρετώντας την πατρίδα από διάφορες θέσεις ευθύνης.

Επέλεξε να μην εγκαταλείψει την πόλη όπου γεννήθηκε και επέστρεψε σε αυτήν με διάθεση προσφοράς για τον τόπο του. Η παρουσία του σε θέματα που αφορούν την κοινωνική προσφορά, τον εθελοντισμό, την παιδεία και την υγεία είναι συνεχής για την επαρχία Νέστου.

«Chrysoupoli News»

Σημαντικό σταθμό, για όλα τα παραπάνω, αποτέλεσε η δημιουργία από τον ίδιο της ιστοσελίδας «Chrysoupoli News». Μια ιδέα που σκοπό είχε και έχει την προβολή γεγονότων για τον τόπο όπου ζει.

Η συμμετοχή στα κοινά

Αποτελεί για τον ίδιο ύψιστη τιμή η επιλογή και η πρόσκληση του υποψηφίου δημάρχου κ. Σάββα Μιχαηλίδη για να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, την οποία αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά αλλά και με μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης.

Είναι παντρεμένος με τη Χρύσα Δαμιανού, ιδιωτικό υπάλληλο, και έχουν δύο παιδιά, τον Στέλιο και την Βασιλική.

Κωνσταντίνος Χιώτης: Οι στόχοι μου…                                                               

Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ σε αυτή την τιμητική επιλογή. Να εκπροσωπήσω όλους εσάς, γνωρίζοντας  ότι στο νέο δημοτικό συμβούλιο Νέστου θα παρθούν αποφάσεις καθοριστικές για το μέλλον του τόπου μας. Με την εσωτερική κινητήρια δύναμη που νιώθω, πιστεύω ότι μπορούν και πρέπει να έρθουν καλύτερες μέρες για περιοχή που ζούμε.

Έφτασε η ώρα, όλοι μας, με τις επιλογές μας να προστατεύσουμε τον τόπο που ζούμε και μεγαλώνουν τα παιδιά μας!