Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Γνωρίστε την ΧΡΥΣΑ ΠΕΡΔΙΚΗ!
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Γνωρίστε την ΧΡΥΣΑ ΠΕΡΔΙΚΗ!

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Γνωρίστε την ΧΡΥΣΑ ΠΕΡΔΙΚΗ!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η Χρύσα Περδίκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα από γονείς Μικρασιατικής καταγωγής (Νικόλαος Περδίκης και Κυριακή Περδίκη το γένος Τζούμα). Απέκτησε 2 κόρες τη Ρηγίνα και την Κυριακή Μαρία. Μετά το Λύκειο φοίτησε στο North College στο τμήμα «Διοίκηση Γραμματείας Επιχειρήσεων». Εργάστηκε στην Ολυμπιακή Ασφαλιστική, αργότερα στο Υποθηκοφυλακείο Καβάλας και το 1988 προσλήφθηκε στην Εμπορική Τράπεζα Ελλάδας, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε αφού υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις, με τελευταία της Διευθύντριας του καταστήματος Χρυσούπολης.

Ενασχόληση με τον αθλητισμό

Από το 1973 ασχολήθηκε συστηματικά με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα ως αθλήτρια στίβου του ΟΚΑ Καβάλας. Η αγάπη της για τον αθλητισμό δεν τελείωσε ποτέ. Έτσι από το 1998, μέλος πια του Συλλόγου Βετεράνων Αθλητών Καβάλας (και τα τελευταία 4 χρόνια πρόεδρος), συμμετέχει ως αθλήτρια σε αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας αλλά και ως οργανωτικό στέλεχος στη διοργάνωση και διεξαγωγή αγώνων όπως:

  • Το 2003 τον 1ο Λαϊκό Δρόμο Καβάλας και πλέον «Αθλητικό Διήμερο».
  • Από το 2005 τον Ημιμαραθώνειο Δρόμο «Στα βήματα του Απ. Παύλου»

Επίσης από το 2000, με την ιδιότητα του επίσημου κριτή αγώνων στίβου αλλά και ως εθελόντρια, παίρνει μέρος στη διεξαγωγή αγώνων με κυριότερους τους παρακάτω:

  • 2004 Παραολυμπιακοί Αγώνες Αθήνας.
  • 2009 Διεθνές Μίτινγκ Θεσ/νίκης.
  • 2011 Special Olympics Αθήνα.