Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ… Μπορούμε να κάνουμε την Περιφέρεια Α.Μ.Θ. πρότυπο ανάπτυξης!
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ… Μπορούμε να κάνουμε την Περιφέρεια Α.Μ.Θ. πρότυπο ανάπτυξης!

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ… Μπορούμε να κάνουμε την Περιφέρεια Α.Μ.Θ. πρότυπο ανάπτυξης!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Αγαπητοί συμπολίτες

η παραμονή και η επαγγελματική μου δραστηριοποίηση στη γενέτειρά μου και την ευρύτερη περιοχή ήταν επιλογή, που πέρα από την αγάπη μου γι΄αυτήν, καταδεικνύει την πίστη μου, στις ευκαιρίες που πρέπει να δημιουργούνται, ώστε οι νέοι άνθρωποι να μένουν και να προοδεύουν  στον τόπο τους.

Οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες, παρότι αποτελούν προσωπικές επιλογές, είχαν και έχουν τη δική τους συμβολή στο ιδιωτικό και δημόσιο αναπτυξιακό γίγνεσθαι της περιοχής μας, ιδιαίτερα στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της βιομηχανίας και του ορυκτού  πλούτου.

Με αυτά τα εφόδια, και με αυτές τις σκέψεις,  αποφάσισα να  εμπλακώ, για πρώτη φορά στα κοινά, και  να αναλάβω το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί στη διαμόρφωση του μέλλοντος του τόπου μας.

Με την ιδιότητα του πολίτη – και όχι του πολιτικού – στέκομαι απέναντι σας,   και

Ζητώ  την ψήφο σας για  να κάνουμε την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, πρότυπο ανάπτυξης, σε κοινωνικό, οικονομικό, θεσμικό και πολιτιστικό επίπεδο.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης σας!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκα και ζω στην Χρυσούπολη. Είμαι παντρεμένος με την Δρ. Παναγιώτα Παπαδοπούλου Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τ.Ε.Ι. Α.Μ.Θ. και έχουμε μία κόρη, την Μαρία.

Είμαι διπλωματούχος του τμήματος  Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Δ.Π.Θ, και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών, στην Τεχνολογία Πετρελαίου και Αερίου, από το T.E.I. Α.Μ.Θ.

Εργάζομαι, επί 25 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας, με ειδίκευση σε θέματα ενέργειας αναπτύσσοντας έντονη δραστηριότητα στη μελέτη και κατασκευή φωτοβολταϊκών σταθμών μέσω της επιχείρησης που ίδρυσα ‘Enfos Εφαρμοσμένη Μηχανική’ με έδρα την Καβάλα.

Εργάστηκα για μεγάλο χρονικό διάστημα στην βιομηχανία πετρελαίου & αερίου σε εταιρίες, όπως, η ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ Α.Ε. , ΔΕΠΑ Α.Ε. και Trans Adriatic Pipeline (ΤAP). Σήμερα συνεργάζομαι με εταιρίες όπως η MOTOR OIL, AVIN OIL και SHELL. Επίσης, είμαι πιστοποιημένος επιθεωρητής βιομηχανικών και ενεργειακών συστημάτων. Τέλος, επί σειρά ετών διετέλεσα επιστημονικός συνεργάτης του Τ.Ε.Ι. Α.Μ.Θ.