Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Auto - Moto / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δημοπρασία κατασχεμένων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δημοπρασία κατασχεμένων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δημοπρασία κατασχεμένων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Εκατοντάδες κατασχεμένα οχήματα από Τελωνεία σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσα στα οποία και 23 και από τα Τελωνεία Κήπων και της Ορεστιάδας, πρόκειται να δημοπρατηθούν στα τέλη Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 27-11-2018 και ώρα 10.00 π.μ., θα γίνει σε αίθουσα της Αποθήκης Δ΄ στον Λιμένα Θεσσαλονίκης, προφορική πλειοδοτική Δημοπρασία για να πουληθούν το καθένα χωριστά, επιβατικά και φορτηγά αυτοκίνητα για κυκλοφορία, οχήματα για διάλυση άνω των 3,5tn και Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) των Τελωνείων:

Α΄Θεσσαλονίκης, Άρτας, Δράμας, Ηγουμενίτσας, ΚαβάλαςΚήπων, Κιλκίς, Κρυσταλλοπηγής, Ξάνθης, Καστοριάς, Κομοτηνής, Ορεστιάδας, Σερρών, μοτοσικλέτες για κυκλοφορία και δίκυκλα για διάλυση του Α’Τελωνείου Θεσσαλονίκης καθώς και δίκυκλα για διάλυση του Δήμου Αρταίων με τιμή εκκίνησης αυτή που αναφέρεται στην διακήρυξη.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα βρίσκονται μάρκες όπως Jaguar, Mercedes, Audi, Citroen, VW, Fiat και άλλα, με τιμές που ξεκινούν από 200 € και φτάνουν έως τις 7.000 €, με καύσιμο βενζίνη αλλά και πετρέλαιο.

Η αποθήκη βρίσκεται δίπλα στο στρατόπεδο Καρατάσου και εξυπηρετείται συγκοινωνιακώς από την λεωφορειακή γραμμή αριθ. 38 – Νέας Ευκαρπίας – που έχει αφετηρία τον Ν. Σ. Σταθμό.

Η επίσκεψη των αυτοκινήτων επιτρέπεται για πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν από την δημοπρασία, δηλαδή από 20-11-2018 έως και 26-11-2018, εκτός Σαββάτου και Κυριακής και τις ώρες 8.30 π.μ. έως 13.30 μ.μ.

Δείτε τα αυτοκίνητα εδώ !

Πηγή: e-evros.gr