Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Παιδί - Εκπαίδευση / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Τελετή βράβευσης μαθητών που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά»!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Τελετή βράβευσης μαθητών που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά»!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Τελετή βράβευσης μαθητών που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά»!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Το Παράρτημα   Καβάλας    της  Ελληνικής  Μαθηματικής   Εταιρείας και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  συνδιοργανώνουν  την ετήσια τελετή  βράβευσης των μαθητών  Δημοτικών Σχολείων που διακρίθηκαν στον  Πανελλήνιο  Διαγωνισμό που διοργάνωσε η Ελληνική  Μαθηματική Εταιρεία , «Παιχνίδι και Μαθηματικά».

Τα ονόματα των  97 Μαθητών που διακρίθηκαν υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας  (hms.gr) στην ενότητα : «Παιχνίδι και Μαθηματικά».

Θα προηγηθεί ομιλία του προέδρου του Παραρτήματος, κ.Βασίλειου  Τσιάντου με θέμα :    

«Η σημασία των Μαθηματικών στη ζωή μας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο  « Γ.Παυλίδης» της ΠΕ  Καβάλας την  ερχόμενη Κυριακή 23-9-2018  και  ώρα: 12:00 μμ.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η χορωδία  του Μουσικού Σχολείου Καβάλας,  υπο  τη Διεύθυνση  της κ. Κωσταντίας  Κύπρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς τους αρχικά να ενημερωθούν  αν είναι στους επιτυχόντες   και  να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση βράβευσης.