Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Παιδί - Εκπαίδευση / ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: 1ο βραβείο σε Διαγωνισμό του Βρετανικού Συμβουλίου!
ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: 1ο βραβείο σε Διαγωνισμό του Βρετανικού Συμβουλίου!

ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: 1ο βραβείο σε Διαγωνισμό του Βρετανικού Συμβουλίου!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η Διεύθυνση της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Καβάλας συγχαίρει περήφανα και με αρκετή συγκίνηση τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές της Σχολής μας για τη κατάκτηση του 1ου βραβείου στο 2ο Διαγωνισμό «Δεξιότητες Ζωής: Αναπτύσσοντας Κοινωνικούς Επιχειρηματίες» του Βρετανικού Συμβουλίου. Η απονομή των βραβείων έλαβε χώρα χθες στην Αθήνα και η πρόταση της Σχολής μας, με έμφαση στην αποτελεσματικότερη ένταξη των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στο κοινωνικό σύνολο, κατέλαβε τη πρώτη θέση ως«άμεσα υλοποιήσιμη».

Γιάννης Πασχαλίδης:

Ως Διευθυντής της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Καβάλας και ως Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ θα ήθελα το πρώτον να συγχαρώ τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές της Σχολής μας για αυτή τη σημαντικότατη διάκριση. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει περίτρανα πως οι Σχολές μας πρωτοπορούν στην εξωστρέφεια και συμμετέχουν ενεργά στην ένταξη των σπουδαστών τους στην κοινωνική και εργασιακή πραγματικότητα.

Κλείνοντας θα ήθελα να ενημερώσω πως η «άμεσα υλοποιήσιμη» πρόταση της Σχολής μας θα αποσταλεί στους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να πραγματωθεί, και έτσι να κερδηθεί ακόμα μία μάχη.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 38 πατώντας εδώ