Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ: Μηχανή παρέσυρε πεζό!
ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ: Μηχανή παρέσυρε πεζό!

ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ: Μηχανή παρέσυρε πεζό!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου 2019 σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα επί της οδού Ερυθρού Σταυρού στην Καβάλα όταν μηχανή μικρού κυβισμού που οδηγούσε νεαρός «χτύπησε» και τραυμάτισε ηλικιωμένο ο οποίος εκείνη τη στιγμή διέσχιζε διάβαση.

Το δίκυκλο κινούνταν δυτικά επί της Ερυθρού Σταυρού, ενώ ο πεζός προσπαθούσε να διασχίσει τη διάβαση από τη μεριά της παλιάς Νομαρχίας προς το ξενοδοχείο Oceanis. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες συμπολιτών μας που εκείνη τη στιγμή έτυχε να βρίσκονται μπροστά στο συμβάν και συνέδραμαν τον ηλικιωμένο ο οποίος βρέθηκε πεσμένος στην άσφαλτο, ο οδηγός της μηχανής δεν είχε παραβιάσει τον φωτεινό σηματοδότη.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Υπενθυμίζεται ότι εδώ και λίγο καιρό τα φανάρια της διασταύρωσης Δαγκλή-Ερυθρού Σταυρού έχουν πλέον εγκατεστημένο σύστημα αντίστροφης μέτρησης που ενημερώνει οδηγούς και πεζούς και τον χρόνο που απομένει μέχρι την αλλαγή από πράσινο σε κόκκινο.

Ωστόσο, θα πρέπει να επισημανθεί ότι για τη διέλευσή του από το πεζοδρόμιο μπροστά από το ξενοδοχείο Oceanis μέχρι το μέσον της οδού Ερυθρού Σταυρού, ένας πεζός διαθέτει… 10 δευτερόλεπτα (!) χρόνος ο οποίος -ειδικά για ηλικιωμένους συνανθρώπους μας- μπορεί να μην είναι αρκετός, κάτι το οποίο έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις και παράπονα Καβαλιωτών όπως αυτές διατυπώθηκαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Πηγή: kavalapost