Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Παιδί - Εκπαίδευση / ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΙΝΩ: Το πρώτο διαδικτυακό φροντιστήριο στην Ελλάδα!
ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΙΝΩ: Το πρώτο διαδικτυακό φροντιστήριο στην Ελλάδα!

ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΙΝΩ: Το πρώτο διαδικτυακό φροντιστήριο στην Ελλάδα!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

 

Τι είναι το Έτσι Μαθαίνω;
Το Έτσι Μαθαίνω είναι το πρώτο διαδικτυακό φροντιστήριο στην Ελλάδα το οποίο στα 6 χρόνια λειτουργίας του έχει φιλοξενήσει εκατοντάδες μαθητές στις διαδικτυακές του τάξεις.

Τι μαθήματα προσφέρει;
Το Έτσι Μαθαίνω παρέχει σχολικά μαθήματα από το Δημοτικό μέχρι το Λύκειο αλλά και μαθήματα ξένων γλωσσών όπως Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά αλλά και Ρώσικα.

Τα μαθήματα που παρέχετε είναι ιδιαίτερα ή ομαδικά;
Στο Έτσι Μαθαίνω παρέχουμε τόσο ιδιαίτερα όσο και ομαδικά μαθήματα (ολιγομελή τμήματα μέχρι 6 άτομα). Η επιλογή είναι του μαθητή και των γονιών του ανάλογα πάντα με τις ανάγκες τους και την οικονομική τους δυνατότητα.

Γιατί κάποιος να επιλέξει ένα διαδικτυακό από ένα παραδοσιακό φροντιστήριο;
Οι λόγοι είναι πολλοί και διαφορετικοί για τον καθένα. Το μεγάλο πλεονέκτημα της διαδικτυακής εκπαίδευσης είναι ότι σου φέρνει στο σπίτι τον καθηγητή της επιλογής σου ανεξάρτητα από την απόσταση που τον χωρίζει από εσένα. Ένας μαθητής, για παράδειγμα, που ζει στη Θάσο μπορεί να κάνει μάθημα με ένα συγγραφέα Φυσικό, ο οποίος διδάσκει στα καλύτερα φροντιστήρια της Θες/νίκης, της Αθήνας ή της Πάτρας χωρίς καν να χρειαστεί να μετακινηθεί.

Δώστε μας μια εικόνα για το πώς γίνεται το μάθημα στο Έτσι Μαθαίνω.
Ο καθηγητής και ο μαθητής ή οι μαθητές συναντιούνται, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων, στην διαδικτυακή μας αίθουσα στην οποία υπάρχει οπτική και ακουστική επικοινωνία. Εκεί γίνεται η παράδοση του μαθήματος από τον καθηγητή με την συμμετοχή πάντα και των μαθητών. Τόσο ο καθηγητής όσο και οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να λύνουν ασκήσεις με το ψηφιακό τους στυλό στον διαδικτυακό μας πίνακα. Οι μαθητές μας γράφουν τεστ και διαγωνίσματα, όπως ακριβώς συμβαίνει και σε μια παραδοσιακή τάξη. Με την διαφορά ότι στην διαδικτυακή τάξη το μάθημα εμπλουτίζεται με εκπαιδευτικά βίντεο και διαδραστικές ασκήσεις που καθιστούν το μάθημα πολύ πιο ευχάριστο!

Υπάρχουν περιπτώσεις μαθητών που μπορεί να επιλέγουν ταυτόχρονα την παραδοσιακή και την διαδικτυακή διδασκαλία;
Όπως είπα και πριν, το μεγάλο πλεονέκτημα της διαδικτυακής εκπαίδευσης είναι ότι παρέχει περισσότερες επιλογές. Έτσι λοιπόν, έχουμε μαθητές που παρακολουθούν κάποια μαθήματα σε ένα παραδοσιακό φροντιστήριο και κάποια άλλα σε μας. Αυτό μπορεί να φαίνεται περίεργο αλλά μη ξεχνάτε ότι στην εκπαίδευση οι μαθητές επιλέγουν πρόσωπα. Επομένως, γιατί αν ένας μαθητής δεν είναι ευχαριστημένος από τον Βιολόγο του ή τον Μαθηματικό του να αναγκάζεται να κάνει όλα τα μαθήματα στο ίδιο φροντιστήριο;

Πώς μπορεί κάποιος να μάθει περισσότερες πληροφορίες για το Έτσι Μαθαίνω;
Κάνοντας αίτηση από την ιστοσελίδα μας etsimathainw.gr για ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα! Οι καθηγητές μας θα αναλάβουν να του λύσουν κάθε απορία! Μια πρώτη εικόνα μπορεί, επίσης, να διαμορφώσει παρακολουθώντας τα μαγνητοσκοπημένα μαθήματα μας στο YouTube.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2018 πατώντας εδώ