Αρχική Σελίδα / Υγεία / Ιατρικά Θέματα / Η αποκατάσταση της ΑΚΟΗΣ είναι εύκολη!
Η αποκατάσταση της ΑΚΟΗΣ είναι εύκολη!

Η αποκατάσταση της ΑΚΟΗΣ είναι εύκολη!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Επιστημονικές μελέτες απαντούν σε ερωτήματα που απασχολούν τους βαρήκοους

1. Η αποκατάσταση ακοής, σας επαναφέρει στην κανονικότητα και η ακοή σας προστατεύεται από περαιτέρω πτώση
Έρευνα του Πανεπιστημίου John Hopkins στις ΗΠΑ αναφέρει ότι ένα άτομο το οποίο πάσχει από βαρηκοΐα και δεν εφαρμόζει διαδικασία αποκατάστασης με ακουστικό βαρηκοΐας χάνει κατά μέσο όρο 4,8% της ακοής του κάθε χρόνο ενώ τα άτομα τα οποία ακολουθούν την κατάλληλη διαδικασία χάνουν μόλις 1,0% κάθε χρόνο.

2. Η πραγματική λύση του προβλήματος επιτυγχάνεται με την εφαρμογή συγκεκριμένης μεθόδου αποκατάστασης την οποία θα σας υποδείξει ο εξειδικευμένος Ακοολόγος – Ακοοπροθετιστής, ο οποίος θα συνεργαστεί με τον θεράποντα ΩΡΛ ιατρό σας. Η εφαρμογή του κατάλληλου ακουστικού βαρηκοΐας αποτελεί ένα μέρος μιας διαδικασίας που εφαρμόζεται στο πιστοποιημένο κέντρο μας.
Δύο πρόσφατες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην Ολλανδία και τη Σουηδία επαληθεύουν για ακόμη μια φορά την σημαντικότητα της αμφίπλευρης εφαρμογής ακουστικών βαρηκοΐας για την αποκατάσταση της ακοής των βαρήκοων ατόμων. Οι μελέτες κατέδειξαν σημαντική υπεροχή στην αναγνώριση και την διάκριση της ομιλίας και των ήχων σε κάθε ακουστικό περιβάλλον σε σύγκριση με τα άτομα που έκαναν χρήση ενός και μόνο ακουστικού βαρηκοΐας. Η Ολλανδική έρευνα διεξήχθη από ερευνητές του Ακαδημαϊκού Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ ενώ η Σουηδική πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο της Καρολίνσκα της Στοκχόλμης.

 

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 38 πατώντας εδώ