Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Η γυναίκα που δέχτηκε bullying για το πρόσωπό της απαντά με βίντεο!
Η γυναίκα που δέχτηκε bullying για το πρόσωπό της απαντά με βίντεο!

Η γυναίκα που δέχτηκε bullying για το πρόσωπό της απαντά με βίντεο!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Μετά από τα πολύ άσχημα και κοροϊδευτικά σχόλια που έλαβε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το δέρμα της η youtuber Em Ford, ιδιοκτήτρια του λογαριασμού My Pale Skin, δημιούργησε ένα εκπληκτικό βίντεο, θέλοντας να προβάλει τον τεράστιο αντίκτυπο που έχουν οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες στον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας. Συγκέντρωσε περίπου 100.000 σχόλια για το πρόσωπό της, τα οποία ήταν διαφορετικά στην αρχή, που παρουσιάζεται εντελώς αμακιγιάριστη, και διαφορετικά στο τέλος, που είναι βαμμένη.

Όπως η ίδια λέει, το δέρμα της άρχισε να έχει πρόβλημα πέρυσι, κάτι που την έκανε να θέλει να κρυφτεί και να πιστεύει πως ο τρόπος που έμοιαζε το πρόσωπό της δεν ταίριαζε με τις εικόνες που προβάλει ο κόσμος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό που την εξέπληξε όμως, ήταν το γεγονός πως υπήρχαν επίσης πάρα πολύ άνθρωποι που ένιωθαν ακριβώς το ίδιο και φοβούνταν να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό. Σε αυτούς λοιπόν τους ανθρώπους η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να απευθυνθεί. Και μπορεί, σύμφωνα με εκείνη, να δέχτηκε όμορφα και εμψυχωτικά μηνύματα υποστήριξης, όμως τα αρνητικά σχόλια που εξέλαβε ήταν τόσο σοκαριστικά, όσο και ενοχλητικά. Στο βίντεο η Em ξεκινά με το πρόσωπό της άβαφο, όμως στη συνέχεια το καλύπτει όλο με μέικ-απ.

Οι απαντήσεις των χρηστών σχετικά με το βαμμένο της πρόσωπο βρίσκονται σε μεγάλη αντίθεση με εκείνες που έλαβε άβαφη. Αλλά ακόμα και βαμμένη, η Em σχολιάστηκε και πάλι αρνητικά από ανθρώπους που την κατέκριναν, αποκαλώντας την ψεύτικη και κατηγορώντας την ότι δεν έχει αυτοπεποίθηση.

«Σήμερα οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να βλέπουν λανθασμένες εικόνες τελειότητας, με τις οποίες συγκρίνουν τους εαυτούς τους, με όλα αυτά τα μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς, ξεχνώντας το πιο σημαντικό από όλα: πως είναι όμορφοι!», αναφέρει η Em. Είστε λοιπόν όλοι σας όμορφοι, με τον δικό σας τύπο. Μην αφήσετε κανέναν να σας πει το αντίθετο!