Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / ΘΑΣΟΣ: Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου αλιέα και εντοπισμός του!
ΘΑΣΟΣ: Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου αλιέα και εντοπισμός του!

ΘΑΣΟΣ: Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου αλιέα και εντοπισμός του!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πρωινές ώρες χθες, για περιστατικό αγνοούμενου 56χρονου αλιέα, ο οποίος σύμφωνα με δήλωση της συζύγου του, είχε μεταβεί με το σκάφος ”ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” Σ.Κ. 777 στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ λιμένα Λιμενάρια και κόλπου Μονής Αρχαγγέλου – νότια ν. Θάσου, απογευματινές ώρες της 01/10/18 για διενέργεια αλιείας και έκτοτε αγνοούνταν.

Υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες από περιπολικά σκάφη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. προς εντοπισμό του ανωτέρω στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή, καθώς και από ιδιωτικό σκάφος, ενώ απογειώθηκε ελικόπτερο SUPER PUMA της Π.Α..

Απογευματινές ώρες χθες, περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε το ”ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” με επιβαίνοντα τον ως άνω 56χρονο, καλά στην υγεία του, και το συνόδευσε στο λιμενίσκο Σφαγείων Καβάλας.

Σε διενεργηθέντα έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 56χρονος δεν έφερε τα προβλεπόμενα έγγραφα, τα βεγγαλικά του δεν ήταν σε ισχύ, καθώς επίσης δεν έφερε όνομα σκάφους στις παρειές.

Πηγή: proininews